GündemÇorlu'da hırsızlık şüphelilerine operasyonda 16 kişi tutuklandı

Çorlu'da hırsızlık şüphelilerine operasyonda 16 kişi tutuklandı

28.05.2022 - 16:35 | Son Güncellenme:

Tekirdağ'da ev ve iş yerlerinden hırsızlık ile 1 minibüsün çalınması olaylarına karışan 33 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 16’sı tutuklandı.

Çorluda hırsızlık şüphelilerine operasyonda 16 kişi tutuklandı

Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede, son 1 ayda yapılan hırsızlık olaylarıyla ilgili yapılan çalışmada 260 güvenlik kamerasından 2 bin 600 saatlik görüntü izledi. Ekipler, iş yerleri ve evlerden hırsızlık ile 1 minibüsün çalınması gibi 33 ayrı hızlık olayının şüphelisini belirledi. 33 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerdeki yapılan aramalarda ruhsatsız 18 tabanca, 3 av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Haberin Devamı

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 16'sı tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler