Gündem Çukur 16. bölümden ilk fragman! Yamaç ve Celasun karşı karşıya..

Çukur 16. bölümden ilk fragman! Yamaç ve Celasun karşı karşıya..

06.02.2018 - 08:34 | Son Güncellenme:

Çukur son bölümü ile dün akşam izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Yeni bölümden ilk sahne de son bölümün hemen ardından yayınlandı. Yamaç, Celasun'u karşısına alıyor. Celasun'un Vartolu ile ilgili söyledikleri Yamaç'ı sinirlendiriyor. Çukur yeni bölüm için heyecan dorukta.

Çukur 16. bölümden ilk fragman Yamaç ve Celasun karşı karşıya..

SHOW TV'nin sevilen dizisi Çukur 15. son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Son bölümün ardından yeni bölümnden ilk sahne yayınlandı. İzleyenler yeni bölümü merakla bekliyorlar.

Haberin Devamı

Çukur yeni bölümü ile 12 Şubat Pazartesi SHOW TV'de..

ÇUKUR 16. BÖLÜMDEN İLK SAHNE

ÇUKUR 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur’da artık hesaplaşma zamanı! Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen Yamaç, yaşadığı hayal kırıklığı ve şokla darmaduman olur. Babasının geçmişi ile yüzleşen Yamaç ile İdris arasında büyük fırtına kopmak üzeredir. En yakınları tarafından sırtından bıçaklandığını anlayan İdris ise yapacağı hamleyi düşünmektedir. Merhametli davranıp anlayışla mı karşılayacak, yoksa taş taş üstünde bırakmayacak mı? Çukur’da artık hiçbir şey eskisi gibi değildir ve mahallenin aynı zamanda Koçovalı Ailesi’nin temelindeki güven onarılmayacak şekilde sarsılmıştır.