Gündem Çukur 33. bölüm sezon finalinde kan gövdeyi götürdü!

Çukur 33. bölüm sezon finalinde kan gövdeyi götürdü!

12.06.2018 - 07:40 | Son Güncellenme:

Çukur 33. bölüm sezon finali ile dün akşam ekrana geldi. Ekranların fenomen dizisi Çukur 33. bölüm sezon finalinde Koçovalı ve Vartolu savaşı yaşandı! İzleyenlerin nefeslerini tutarak izlediği Çukur 33. bölümü ile dün akşam ekrana geldi.

Çukur 33. bölüm sezon finalinde kan gövdeyi götürdü

SHOW TV'nin efsane dizisi Çukur sezon finali yaptı. Dün akşam ekrana gelen 33. bölüm ile yine reytinglerde büyük başarı yakalayan Çukur'da nefes kesen sahneler izleyenleri ekrana kilitledi.

Haberin Devamı

ÇUKUR 33. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Çukur’un sezon finalinde; Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kalacak. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakacak. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak.

Çukur’da büyük sezon finalinde fırtına son kez kopacak ve Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kalacak. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakacak. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak. Tansiyonun yüksek olacağı sezon finalinde Çukur’un her karakterinin kendi finali ise büyük şaşkınlık yaratacak.

Haberin Devamı

ÇUKUR SEZON FİNALİ İÇİN TIKLAYINIZ...