Gündem Çukur 84. son bölümde Çağatay'dan Yamaç'a ölüm tuzağı... Çukur 3. sezon 19. yeni bölüm ilk fragmanı ve sahnesi...

Çukur 84. son bölümde Çağatay'dan Yamaç'a ölüm tuzağı... Çukur 3. sezon 19. yeni bölüm ilk fragmanı ve sahnesi...

20.01.2020 - 23:32 | Son Güncellenme:

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur 84. bölümüyle büyük bir heyecana sahne oldu. Dizinin yeni bölümünde Çağatay’ın yaptığı acımasız planı karşısında Yamaç, ölümle burun buruna geldi ve oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. Peki şimdiden merakla araştırılan Çukur 3. sezon 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 84. son bölümde Çağataydan Yamaça ölüm tuzağı... Çukur 3. sezon 19. yeni bölüm ilk fragmanı ve sahnesi...

Yeni sezonuyla da izlenme rekorları kırmaya devam eden Çukur, 84. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. İlgiyle takip edilen dizinin son bölümünde Yamaç'ın ölümle burun buruna geldiği anlar nefesleri kesti. Peki heyecanla araştırılan ve gözlerin çevrildiği Çukur 3. sezon 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR 3. SEZON 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?


Mahsun ve Yücel’i de yanına alan Çağatay, Yamaç’ın son hamlesinin üstüne bu kez başka bir Koçovalı’yla görüşecek. Selim’i kendi tarafına çekmeye çalışan Çağatay’a Selim’in vereceği cevap merak konusu olacak. Bir yandan Yamaç’ın saldırılarını durdurmaya çalışan Selim, diğer yandan aileyi ve mahalleyi korumaya çalışacak. Bunun için yardım isteyeceği kişi herkesi şaşırtacak. Yamaç, hız kesmeden hamlelerine devam ederken yaşanacak bir kayıp onu derinden sarsacak. Selim, Yamaç’ın sakladığı şeyi öğrenmek için onunla yüzleşecek, iki kardeş arasında yaşanan duygu yüklü hesaplaşma ekran başındakileri derinden etkileyecek. Büyük sırrı bilen Vartolu ise Yamaç’ın karşısına çıkmak için hazırlanacak. Çağatay’ın yapacağı acımasız planı karşısında Yamaç, ölümle burun buruna gelecek.

Haberin Devamı

ÇUKUR 3. SEZON 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Çukur 3. sezon 19. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak...