Gündem Çukur son bölüm nefes kesti! Çukur 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur son bölüm nefes kesti! Çukur 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.12.2017 - 07:48 | Son Güncellenme:

Çukur son bölüm ile herkesi ekran başına kilitledi. Yamaç kritik bir kararın eşiğindeyken hayatını etkileyecek bir sonuca varır. Çukur yeni bölümde neler olacak? İşte Çukur 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabı...

Çukur son bölüm nefes kesti Çukur 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı

SHOW TV'nin fenomen dizisi Çukur dün akşam izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Son bölümde Yamaç'ın kritik kararı herkesi şaşırttı. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

ÇUKUR 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

10. bölümü ile dün akşam ekrana gelen Çukur dizisinin 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Son bölümün ardından yayınlanan yeni bölümden ilk sahne ise bu hafta yayınlanmadı. Dizinin izleyicisi merakla yeni bölüm fragmanını bekliyor.

ÇUKUR 10. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yamaç, Sena ve Serdar namlunun ucundadır. İçlerinden biri vurulur, ama hangisi? Nefeslerin tutulduğu bu esnada Koçovalı kadınlarını da büyük bir tehlike beklemektedir. Serdar’ın adamları İdris’in evine baskın düzenler. Sultan ve diğer kadınları kaderi, o sırada karşılarına çıkan Vartolu’nun elindedir. Celasun için hayatını tehlikeye atan Karaca’nın durumu kritiktir.

İyice köşeye sıkıştığını hisseden ve öfkesinin bedelini Serdar’a ödetmeye karar veren Selim ise Yamaç karşısında zor anlar yaşar. Tansiyonun gittikçe yükseldiği sırada Baykal’ın Yamaç’ı köşeye sıkıştırmak için attığı hamle, Yamaç’ı hayatının en zorlu kararlarından biriyle karşı karşıya bırakacaktır.