Gündem Damla Can kimdir, kaç yaşında, nereli? (Survivor 2018)

Damla Can kimdir, kaç yaşında, nereli? (Survivor 2018)

20.02.2018 - 15:33 | Son Güncellenme:

Damla Can kimdir sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Survivor 2018 yarışmasında başarılı performans sergileyen Damla Can'ın hayatına dair merak edilenleri derledik. İşte Damla Can ile ilgili tüm bilgiler...

Damla Can kimdir, kaç yaşında, nereli (Survivor 2018)

Güzelliği ve yarışmadaki performansıyla dikkat çeken Damla Can'ın hayatına dair bilgiler merak konusu oldu. Survivor 2018 yarışmasının hırslı karakterlerinden biri olan Damla Can'ın yaşı, kariyeri vs. tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte Damla Can kimdir? Sorusunun yanıtı...

Haberin Devamı

DAMLA CAN KİMDİR?

Damla 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekmişti.

Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaparken kareleri sosyal medya üzerinden paylaşan Damla Can düzgün fiziği ile dikkat çekiyor. Survivor 2016’da hem başarısıyla hem de güzelliğiyle konuşulan Damla Can, finale kalarak büyük bir başarı elde etmişti.