Gündem Davutoğlu'ndan Muhittin Böcek'e ziyaret

Davutoğlu'ndan Muhittin Böcek'e ziyaret

05.03.2024 - 14:05 | Son Güncellenme:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek'i belediye binasında ziyaret etti.

Davutoğlundan Muhittin Böceke ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Şimdiye kadar başarılı çalışmalarını takdir ettiğimiz sayın Muhittin Böcek'in bundan sonra çalışmalarını aynı başarıyla devam ettirmesi için her türlü desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek'i belediye binasında ziyaret etti. Böcek'in makam odasında yapılan görüşmede Davutoğlu'na Antalya Milletvekili Serap Özbudun ve Konya Milletvekili Hasan Ekici eşlik etti. Yapılan görüşmenin ardından Böcek ve Davutoğlu gazetecilere açıklama yaptı.

Ziyaret için Davutoğlu'na teşekkür eden Böcek, “Davutoğlu'nun seçim sürecinde Antalya'da olması bizim için ve Antalyalı hemşerilerimiz için çok önemliydi" dedi.

Misafirperverliği için Böcek'e teşekkür eden Davutoğlu, “Antalya bizim için çok önemlidir. Her köşesini, her ilçesini tanırız. Bütün Antalyalıları da hemşerimiz olarak görürüz. Büyükşehir belediye başkanımızın Antalya'ya yaptığı hizmetleri yakından takip ettim. Bugün detaylı olarak özellikle de Antalyalı hemşerilerimize dokunan tarım projeleri, sosyal yardım destekleri yaşlılara, engellilere, Antalyalılara yaptığı hizmetleri ve bundan sonraki projelerini dinlemekten de büyük bir mutluluk duydum. Nihayet yerel yönetimlerde görev alanların en önemli mesuliyeti hemşeri oldukları insanlara dokunacak hizmetler sunması. Şimdiye kadar başarılı çalışmalarını takdir ettiğimiz sayın Muhittin Böcek'in bundan sonra çalışmalarını aynı başarıyla devam ettirmesi için her türlü desteğimizi sürdüreceğiz. İnşallah Antalyalılarımız en doğru kararı vereceklerdir" diye konuştu.