GündemDayakçı kocası kabloyla boğdu

Dayakçı kocası kabloyla boğdu

22.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eşinin dayağından kaçıp kadın sığınma evine giden Hacer Aladağ, daha sonra evine döndü. Talihsiz kadın, önceki gece tartıştığı kocası Musa Aladağ tarafından kabloyla boğularak öldürüldü

Dayakçı kocası kabloyla boğdu


Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle sığındığı kadın sığınma evinden kaçarak evine dönen 28 yaşındaki Hacer Aladağ, tartıştığı kocası 35 yaşındaki Musa Aladağ tarafından elektrik kablosu ile boğularak öldürüldü.
Ergani’ye bağlı Çayırdere Köyü’nde yaşayan 3 çocuk sahibi Hacer Aladağ, kocası Musa Aladağ’ın sık sık şiddet uygulaması üzerine daha fazla dayanamayarak evini terk etti. Yetkililerin de devreye girmesiyle bir ay kadar önce Diyarbakır’da bir kadın sığınma evine yerleştirilen Hacer Aladağ, iddiaya göre bir süre sonra sığınma evinden kaçarak köydeki evine döndü.
Önceki gece çift arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışma sırasında Musa Aladağ, iddiaya göre eline geçirdiği elektrik kablosu ile eşi Hacer Aladağ’ı boğarak öldürdü.
Cinayetin ardından kaçan Musa Aladağ’ı yakalamak için jandarma ekipleri çalışma başlatırken, Hacer Aladağ’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Ergani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.