Gündem Deli Gönül 3. bölüm fragmanını yayınladı!

Deli Gönül 3. bölüm fragmanını yayınladı!

11.07.2017 - 11:42 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin yeni dizisi Deli Gönül 3. bölüm fragmanını yayınladı. Salı akşamı 2. son bölümü ile ekrana gelen Deli Gönül her bölümü ile herkesi ekran başına kilitliyor. Fatmanur ve Kadir yeniden bir araya gelecek mi? İşte yeni bölümden ilk detaylar...

Deli Gönül 3. bölüm fragmanını yayınladı

Deli Gönül 2. yeni bölüm ile ekrana geldi. Deli Gönül 2. yeni bölümde Kadir, hiç beklemediği ihanet karşısında zor durumda kalıyor. Zor durumda kalan Kadir'e yardım hiç ummadığı yerden gelecektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fatmanur aşkının peşinden giderken, en büyük yardımcısı olarak gördüğü Ahmet, aslında en büyük engeli olacaktır. Bundan habersiz Fatmanur, önemli yüzleşmeler ve gerçekler ile karşı karşıya kalacaktır. Diğer yanda Ahmet, Fatmanur’u kaybedecek olduğunu hissedince son kozunu oynayacaktır. Türkan’ın, Kadir’e olan ilgisi giderek hayranlık ve sevgiye dönüşürken, bu durum aldığı tüm kararları etkilemeye başlayacaktır. Şafak ablasında ki bu değişimi hissettiğinde öfkelenecek ve bu öfkesinin hedefine Kadir’i koyarak harekete geçecektir.

Sınıfın erkekleri, Şafak’ın önderliğinde yeni gelen Rezzan’a hoş geldin şakası tertip ederek, onu zor durumda bırakmayı amaçlarken, yaptıkları şaka hiç ummadıkları şekilde sonlanacaktır. Bu Şafak ve yakın arkadaşı Alp arasında ki bağları sarsacak, Alp sonunda vicdanına yenik düşecektir.
Kadir ve Fatmanur’un sonsuz aşkları, bir kere daha Hayri’nin tuzakları ile sınanırken, yapacakları seçimler kaderlerini değiştirecektir.

Haberin Devamı

Deli Gönül 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümü 18 Temmuz Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak.

DELİ GÖNÜL 3. BÖLÜM FRAGMANI

DELİ GÖNÜL GENEL HİKAYESİ

Senaryosu; Rahşan Çiğdem İnan, Barış Pirhasan ve Selim Demirdelen’e ait “Deli Gönül”ün yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan oturuyor. Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Barış Yalçın ve Tarık Özenbaş’ın yer aldığı dizide, Antakya’dan İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek iki öğretmenin aşk hikayesi anlatılıyor.

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur… Bir patlama ile savrulan hayatlar, yeni bir hayatın inşasıyla yeniden can bulacak…Mehmet Kadir ve Fatmanur’un yaşadığı umutsuzluklar, genç yaşlarında savrulan öğrencilere örnek olacak…Onlar öğrencilerin hayatına dokundukça, umut köklerinden yeniden yeşerecek…