Gündem Deli Gönül dizisi ne zaman başlayacak?

Deli Gönül dizisi ne zaman başlayacak?

28.06.2017 - 11:37 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında başlayacak olan yeni dizi Deli Gönül 1. bölüm tanıtımları yayınlanmaya devam ediyor. 4 Temmuz Salı akşamı ekrana gelecek olan Deli Gönül dizisinin başrollerinde Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay yer alıyor. İşte Deli Gönül dizisi ilk bölüm fragmanı...

Deli Gönül dizisi ne zaman başlayacak

Deli Gönül dizisi 4 Temmuz Salı akşamı Fox TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Salı akşamları ekrana gelecek olan Deli Gönül dizisinin başrollerinde güzel oyuncu Tuvana Türkey ve Murat Ünalmış yer alıyor. Antakya'dan İstanbul'a uzanan bir aşk hikeyesini konu alan Deli Gönül dizisinin yaza damga vuran yapımlar arasında yer alması bekleniyor.

Haberin Devamı

25 Film’in yapımcılığını, Berat Özdoğan ve Selim Demirdelen’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan kaleme alıyor. “Deli Gönül”ün oyuncu kadrosunda başrol oyuncuları Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın yanı sıra Ogün Kaptanoğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Mine Tüfekçioğlu, Barış Yalçın, Zuhal Yalçın, Yılmaz Şerif, Hayal Ada Topakkaya gibi usta ve genç birçok oyuncu yer alıyor.

Deli Gönül dizisi ne zaman başlayacak

Yakışıklı oyuncu Murat Ünalmış, “Bir dizinin olmazsa olmazlarından biri ekip olabilmek ve sette uyumla çalışmaktır. Çünkü izleyici o enerjiyi her zaman hisseder. Ne mutlu ki sete çıktığımız ilk günden beri ekip olarak çok güzel bir uyum yakaladık. Büyük bir heyecan ve keyifle çalışıyoruz. Umarım bu güzel enerjimiz izleyiciye de yansır. Çok inandığım bir projenin içinde olduğum için ve böyle güzel bir ekiple çalıştığım için çok mutluyum” dedi.

Haberin Devamı

Deli Gönül dizisi ne zaman başlayacak

Tuvana Türkay ise, “Böylesine bir seti çok özlemişim. Hatay bizi ilk günden bağrına bastı. Çok uzun bir aranın üstüne sonunda inandığım bir senaryo ve ekiple beraberim” diyerek heyecanını dile getirdi.

DELİ GÖNÜL DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

FOX’un 25 Film işbirliğinde hazırladığı, sezonun en iddialı dizilerinden “Deli Gönül”, 4 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Deli Gönül dizisi ne zaman başlayacak


Senaryosu Rahşan Çiğdem İnan, Barış Pirhasan ve Selim Demirdelen’e ait olan “Deli Gönül”ün yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan oturuyor. Ön hazırlıkları bir yıldır, çekimleri iki aydır süren “Deli Gönül”, güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

DELİ GÖNÜL DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Barış Yalçın ve Tarık Özenbaş’ın yer aldığı dizide, iki öğretmenin Antakya’dan İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek aşk hikayesi anlatılıyor.