Gündem Demirören Medya Grubu’nda 2019 kutlaması

Demirören Medya Grubu’nda 2019 kutlaması

29.12.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Demirören Medya Grubu çalışanları, yeni yılı Demirören Medya Center’da düzenlenen partiyle kutladı. Çalışanlar müzik eşliğinde eğlenerek, “2019’a merhaba” dedi.

Demirören Medya Grubu’nda 2019 kutlaması

Gecede ayrıca Hürriyet gazetesi kıdem ve yayın ödülleri dağıtıldı. 40, 35, 30, 25, 20 ve 10 yılını dolduran Hürriyet çalışanları kıdem ödüllerini alırken, emekliliğe hak kazananlara da emeklilik plaketleri takdim edildi.

Haberin Devamı

‘Aidiyet duygusu önemli’

Demirören Medya Grubu CEO’su ve Milliyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Hürriyet gazetesine uzun yıllar emek veren çalışanlara teşekkür etti, aidiyet duygusunun önemine değindi. Hürriyet’in Türkiye’nin en değerli markalarından biri olmasında çalışanlarının büyük emeği olduğuna dikkati çeken Soysal, “Tüm enerjinizi işinize verdiniz” dedi.

Dünyada medyanın farklı bir yere gittiğini belirten Mehmet Soysal sözlerini şöyle sürdürdü: “Soğuk savaş yıllarından önce medya ‘izm’lerin kaleleriydi. Tavır gazeteciliği birinci sıradaydı ama bizlerin şimdi bu dünyada çok büyük bir sorumluluğu var. O da tahammüldür. Biz de herkese tahammül edeceğiz. Herkes de bize tahammül etmek zorunda. Ama kimin neye inandığıyla hiç ilgili olmadım. Neyin doğru olduğuyla daha çok ilgili olmaya çalıştım. İkincisi, yanlışlara karşı bir tavır gazeteciliği geliştirmemiz gerektiğinin altını çiziyorum. Biz bin yıldır bu topraklarda bir arada yaşama sanatını keşfetmiş bir millet olarak, yeniden medya olarak, bu birlikteliği sağlayacak en birinci sorumlu adres olarak bunu başarabilirsek ülkenin her yerine huzur gelmiş olur.”

Haberin Devamı

Başarıya ödül

Gecede, İzmir Kiraz’a bağlı iki köyde, kız çocuklarının ailelerine 20-40 bin TL sus payı ödenerek kaçırılıp evlendirilmesini Türkiye’ye duyuran Gülden Aydın, “En İyi Haber” ödülünü aldı. Aydın’a ödülünü Mehmet Soysal verdi. Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar gazetenin 35 yıllık emekçilerine ödüllerini verirken, gazetede 20 yılını dolduranlar ise ödüllerini Milliyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı’dan aldı.