Gündem Demirören Medya'ya Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi

Demirören Medya'ya Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi

09.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Demirören Medya, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından koronavirüs risklerini eksiksiz yöneten ve gerekli önlemleri alarak çalışanların farkındalığını artıran şirketlere verilen Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’nin sahibi oldu.

Demirören Medyaya Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi

 

TSE ekipleri tarafından geçen ay Demirören Medya’da denetim yapıldı. Demirören Medya’da alınan önlemler ve uygulanan faaliyetlerin tüm kriterleri karşıladığı bildirildi. Bu kapsamda, koronavirüs risklerini eksiksiz yöneten, kurum içinde alınan önlemlerle çalışanların sağlığını koruyan şirketlere verilen TSE Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni Demirören Medya da aldı.

Haberin Devamı

Demirören Medya Sağlık Grup Direktörü Cihat Olcay Dinçel, salgının henüz başında birçok önlemi aldıklarını belirterek, şunları söyledi: “Başarılı bir süreç yönettiğimizi düşünüyorum. Profesyonel yardım almakta fayda var. TSE de bu alanda güzel bir hizmet veriyor. Geçen sene biz bu belgeyi almıştık. Müracaat ettik. Bu sefer daha zorlu bir süreçti. Düzenleme yapmamız gereken yerlerde bazı revizyonlar yaptık. Biz çalışan sağlığını korumak için bu yola baş koyduk. Bu sene de yenileme süreci için TSE’ye müracaat ettik. Arkadaşlarımızın önderliğinde biz de kendimize yön veriyoruz. Bu uygulamaları denetleme değil de kendi çalışan sağlığımız için yaptığımız uygulamalardı. Bunların hepsi bizlerin ve çalışanların faydasına olan şeyler.”