Gündem Denizli'de korkunç kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, 54 kişi yaralandı

Denizli'de korkunç kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, 54 kişi yaralandı

02.09.2023 - 22:44 | Son Güncellenme:

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde otobüs, minibüs ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken 54 kişi de yaralandı.

Kazada, dün akşam saat 20.45 sıralarında Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran Kavşağı yakınlarında meydana geldi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Muğla turundan Afyon’un Sandıklı ilçesine dönen kafileyi taşıyan otobüs, ilçe minibüsü ve 5 ayrı araç kazaya karıştı. Yaralıların yola savrulduğu kazada can pazarı yaşandı.

Ekipler, yaralıları kurtarmak ve hastanelere yetiştirebilmek için zamana karşı mücadele verdi.

Denizlide korkunç kaza 4 kişi hayatını kaybetti, 54 kişi yaralandı

KAZADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

Otopsi için adli tıp kurumuna kaldırılan cenazelerin kimliği belli oldu. Kazada hayatını kaybedenlerin kıran 20 ADG 289 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Yiğit Mutluluk, Mevlüde Mutluluk ve 19 yaşındaki Eren Mutluluk oldukları öğrenildi.

Denizlide korkunç kaza 4 kişi hayatını kaybetti, 54 kişi yaralandı

VALİ COŞKUN VE EMNİYET MÜDÜRÜ SAĞDIÇ KAZA BÖLGESİNDE

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yolcu otobüsünün arkadan çarptığı hafif ticari aracın karşı şeride geçerek minibüsle çarpıştığı ve 3 kişinin yaşamını yitirdiği kaza bölgesine Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç da geldi. Çok sayıda yaralının da olduğu kazayla ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Coşkun ve Emniyet Müdürü Sağdıç, bölgede incelemelerde bulundu.

Haberin Devamı

YARALI BABA DA HAYATINI KAYBETTİ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yolcu otobüsü, minibüs ve hafif ticari aracın karıştığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e çıktı.

Muğla'dan Afyonkarahisar'a tekne turu için giden kafilenin otobüs şoförü Hüseyin Konuş'un direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra önünde seyreden Yiğit Mutluluk'un kullandığı hafif ticari araca çarptığı, ardından kontrolden çıkan ticari aracın karşı şeride geçerek minibüsle çarpıştığı iddia edildi.

Kazada hafif ticari araçta bulunan sürücü 19 yaşındaki Yiğit Mutluluk ile ikiz kardeşi Eren Mutluluk ve anneleri Mevlüde Mutluluk'un olay yerinde hayatlarını kaybederken, baba Ramazan Mutluluk'un da dahil olduğu minibüs ve yolcu otobüsündeki 54 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Baba Ramazan Mutluluk kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.