Gündem Didim'de normalleşme heyecanı! Çalışmalar başladı

Didim'de normalleşme heyecanı! Çalışmalar başladı

01.06.2021 - 19:09 | Son Güncellenme:

Didim Belediyesi, yeni normalleşmenin başlamasıyla yaz sezonuna hazırlanan ilçede belediye ekipleri de hummalı çalışma içine girdi.

Didimde normalleşme heyecanı Çalışmalar başladı

Haziran ayının gelmesi ve yeni normalleşme sürecinin başlamasıyla Didim Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerde yaza hazırlık çalışmaları kapsamında ilçe genelinde faaliyetlerini ara vermeden sürdürüyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, Altınkum Yalı Caddesi ve 3 Koy Sahilinde bulunan yürüyüş yolları ile banklarda bakım onarım ve tadilatlar gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Didimde normalleşme heyecanı Çalışmalar başladı

Altınkum Yalı Caddesi Medusa Takı Stantlarında tamir ve bakım yapıldı. Bunların yanı sıra 422 423 sokaklarda yıpranana şemsiyeler yenileri ile değiştirilerek görsel güzellik sağlandı. Yaz sezonuna hazırlık çalışmaları kapsamında aktif hizmet veren, Akköy Üretici Pazarında güzelleştirme ve yenileme çalışmalarını sürdüren Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, pazar yerinin çatı tamiratını gerçekleştirdi.

Çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Yaz sezonuna hazırlık için çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimiz belirlenen program çerçevesinde kentin tüm mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Yazarlar