Gündem Diriliş Ertuğrul 131. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Diriliş Ertuğrul 131. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

12.01.2019 - 15:34 | Son Güncellenme:

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 131. bölümü için heyecan dorukta. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Ertuğrul intikam peşinde. Evlilik kararı ise İlbilge Hatun'a büyük şok yaşatır. İşte Diriliş Ertuğrul 131. bölüm 2. fragmanı

Diriliş Ertuğrul 131. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü için bir fragman daha yayınlandı. Ertuğrul'un intikam planı ne? İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölümden ilk detaylar...

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Son olarak 130. bölümü ile ekrana gelen dizinin yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. TRT 1'de ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü 16 Ocak çarşamba günü yayınlanacak. Dizinin neden bir hafta gecikmeli olarak yayınlanacağı ise açıklanmadı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 131. BÖLÜM 2. FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 131. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul, toplanan vergilerin Konya’ya götürülürken kafileye Dragos tarafından tuzak kurulacağını Beybolat’a anlatmış ve tedbir almasını istemişti. Beybolat ikna olmamış ve Ertuğrul’un dediği gibi Dragos tuzak kurmuştu. Bu tuzakta ise İlbilge Hatun, Dragos’un yeni adamı Uranos tarafından kaleye kaçırılmıştı. Kaleye kaçırılan İlbilge Hatun’un akıbeti ne olacak? Kaleden kurtarılabilecek mi? Ertuğrul ve Beybolat bu hususta ne yapacak?

Dragos yeni hamlesini yapmış ve Ertuğrul’un başına Uranos’u bela etmişti. Uranos, İlbilge’yi kaçırmasının yanı sıra başka ne gibi belalara yol açacak? Ertuğrul, İbnü’l Arabi’nin talebesi Sadreddin-i Konevi’yi Moğolların elinden kurtarıp sağ salim obaya getirmeyi başarmıştı. Ertuğrul, Moğol tehlikesi altındaki diğer alimleri de kurtarmaya muvaffak olabilecek mi? Artuk ise, Emir Bahaeddin’in adamları tarafından tuzak kurulup kaçırılmıştı. Artuk’un akıbeti ne olacak? Ertuğrul onu sağ salim bulabilecek mi? Ertuğrul, tüm bu tuzakları bertaraf edebilecek mi?