Gündem Diriliş Ertuğrul 53. son bölümde heyecan doruktaydı! - izle

Diriliş Ertuğrul 53. son bölümde heyecan doruktaydı! - izle

05.04.2016 - 20:17 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul'da sürpriz gelişmeler yaşandı. Heyecanla izlenen Diriliş Ertuğrul 53. son bölüm ile yine nefes kesti! Dizinin son bölümünde Ertuğrul yeni planlar peşindeydi. İşte Diriliş Ertuğrul 53. son bölüm ve detayları...

Diriliş Ertuğrul 53. son bölümde heyecan doruktaydı - izle

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul rekora doymuyor. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz gibi isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul 53. son bölüm heyecan doruktaydı.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

AB’de 15,00 ABC 1’de13.83 ve TOTAL grubunda 10,00 reyting ve AB grubunda aldığı 33.75 share(izlenme) oranıyla son yılların en fazla izlenen dizisi oldu. Başladığı günden bu yana reytinglerde tüm gruplarda açık arabirinci olan Diriliş “Ertuğrul” önceki akşam yayınlanan 52. Bölümünde AB’de 15,00ABC 1’de 13.83 ve TOTAL grubunda 10,00 reyting ve AB grubunda aldığı 33.75share (izlenme) oranıyla 2014, 2015, ve 2016 yılları arasında yayınlanan bütün dizilerarasında birinci olarak erişilmesi güç bir yeni rekora imza attı.

SOSYAL MEDYADA DÜNYAGÜNDEMİNDE

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul Çarşamba akşamıyayınlanan 52. bölümüyle de sosyal medyadada çok konuşulanlar arasında yer aldı. #AdaletVakti hashtag’i ile Türkiye listesinde(TT ) 1. olan dizi, 70.243 adet tweet aldı. Diriliş Ertuğrul Dizisi ayrıcaDünya listesine de (WTT) 3. sıradan girmeyi başardı.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 52. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Korkut Bey'in ölümünden sonra başlayan kriz Diriliş Ertuğrul 52. bölümünde de devam etti. Banu Çiçek'in kaçırılması, Ertuğrul'la Tuğtekin'i bir kez daha karşı karşıya getirdi. Tuğtekin, yaşananlardan Ertuğrul'u sorumlu tuttu. Gündoğdu alp başı olarak, Doğan ve Banu Çiçek'in yakalanması için görevlendirdi. Ertuğrul ise Aytolun ve Gümüştekin'in gizli oyunlarını ortaya çıkarmak için yeni bir plan yaptı. Banu Çiçek'le Selcan'ın görüştüğünü gören Goncagül, obaya gelerek gördüklerini halasına anlattı. Aytolun, Goncagül'ün anlattıklarıyla telaşlandı. Doğan, Gündoğdu Bey tarafından yakalanır. Banu Çiçek ise kaçarken yaralandı. Diğer yandan Saadettin Köpek bütün Türkmen beylerini kervansarayda topladı. Ertuğrul'un de bulunduğu bu toplantıda Gümüştekin, Türkmen obalarının başına uç beyi olarak atandı. Ertuğrul, Gümüştekin'in uç beyi olarak görevlendirilmesine karşı çıktı. Bu durum Saadettin Köpek ve Ertuğrul arasında yeni bir gerilimin başlangıcı oldu.

Diriliş Ertuğrul'da bu hafta; Aytolun, Selcan ve Banu Çiçek karşılaşmasında neler oldu? Tuğtekin, yaşananlara tepkisini nasıl gösterdi? Saadettin Köpek ve Gümüştekin'in Ertuğrul için planları neydi? Öğreneceği gerçek Tuğtekin'in üzerinde nasıl bir etki meydana getirdi? Gümüştekin'in uç beyi olması obada nasıl karşılandı? Tuğtekin'in Gündoğdu'ya anlattığı büyük sır neydi? Gümüştekin'in uç Beyi olarak Doğan hakkındaki yaptırımı nasıl bir Ertuğrul niçin müdahale etmedi? Aytolun, Tuğtekin'e Gökçe'nin hangi sırrını söyledi? Ertuğrul'un bütün Türkmen obalarında büyük yankı uyandıran planı neydi? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 52. bölümde yanıt buldu.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 53. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI


Engin Altan Düzyatan – Ertuğrul
Kaan Taşaner – Gündoğdu
Hülya Darcan – Hayme Ana
Esra Bilgiç – Halime
Didem Balçın – Selcan
Burcu Kıratlı – Gökçe
Cengiz Coşkun – Turgut Alp
Cavit Çetin Güner – Doğan Bey
Nurettin Sönmez – Bamsı Beyrek
Osman Soykut – İbn-i Arabi
Fahri Öztezcan – İlyas Fakih
Arda Anarat – Dündar
Burak Temiz – Yiğit Alp
Gökhan Karacık – Derviş
Celal Al – Abdurrahman

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 53. son bölümde heyecan doruktaydı - izle

Engin Altan Düzyatan (d. 26 Temmuz 1979, İzmir), Arnavut asıllı Türk oyuncu ve sunucu.

Engin Altan Düzyatan, 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2001 yılında mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almış, ayrıca Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda bir oyun yönetmiştir. Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer almıştır.

Düzyatan, Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Son, Yol Ayrımı, Cinayet gibi televizyon dizilerinin yanı sıra Cennet, Romantik Komedi 1 ve Romantik Komedi 2, Bir Avuç Deniz, New York’ta 5 Minare, Anadolu Kartalları, Bu İşte Bir Yalnızlık Var gibi birçok yapımda yer alan sanatçı Ayrıca 1 Milyon Canlı Para isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır. 2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır. Halen TRT 1'de yayınlanmakta olan Diriliş: Ertuğrul adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

Haberin Devamı

2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile evlenmiş olup Emir Aras adında bir çocuk babasıdır.