Gündem Diriliş Ertuğrul 79. bölümde Vasilyus ve Ertuğrul karşı karşıya!

Diriliş Ertuğrul 79. bölümde Vasilyus ve Ertuğrul karşı karşıya!

23.02.2017 - 10:58 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisinde Vasilyus'un Hanlı Pazar üzerindeki emellerini duyan Ertuğrul Bey deliye dönecek. Aliyar'ı tuzağa çeken Vasilyus bu kez amacına ulaşabilecek mi? Diriliş Ertuğrul yeni nölüm ile 1 Mart'da TRT 1 ekranında...

Diriliş Ertuğrul 79. bölümde Vasilyus ve Ertuğrul karşı karşıya

Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana son bölüm ile gelen sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'da Aliyar ve Ural'ı birbirine düşürmek isteyen Vasilyus ilk hedefine ulaşmış ve Aslıhan Hatun'u kaçırılmasında yardımcı olmuştur. Vasilyus'un asıl amacı Aliyar'ı pusuya düşürüp öldürmektir. Vasilyus'un amacını öğrenen Ertuğrul Bey, Aliyar'ın imdadına yetişecektir. Cenk meydanında ağır yara alan Aliyar ölecek midir? Diriliş Ertuğrul nefes kesen yeni bölüm ile 1 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç, Kürşat Alnıaçık, Nurettin Sönmez, ve Cengiz Çoşkun gibi usta isimler yer alıyor. Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisinin yönetmen koltuğunda Metin Günay oturuyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 78. SON BÖLÜM ÖZETİ

Yaptıkları oyunlarla Ural’ı ölümden kurtaran Vasilius ve Sadettin Köpek kazandıklarını zannederken aslında Ertuğrul’un büyük oyununda kaybetmişlerdir. Ertuğrul zor olanı yapmış, evladına kıyan, alplarını öldürten Ural’ı sulh diyetiyle serbest bırakmıştır. Ertuğrul için zor olsa da, bu durum ileriye dönük planlarına ulaşabilmesinin yolunu açmıştır. Aliyar, bey olmuş, böylece iki obanın birliği temin edilmiştir.

Haberin Devamı

Peki şimdi, çıkarı zedelenen, Ural’ın bey olması için iki adamını bile gözünü kırpmadan harcayan Vasilius’un hamlesi ne olacaktır? Sadettin Köpek nasıl bir yöntem izleyecektir?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 79. BÖLÜM FRAGMANI

Diğer yandan Aslıhan, Batuhan tarafından saldırıya uğramıştır. Batuhan, Ural’ın kirli işlerinde kullandığı en sadık adamıydı? Ural için Aliyar’a karşı duran Aslıhan, hakikatleri Batuhan’dan işitince nasıl bir tavır izleyecektir? Batuhan’ın Aslıhan üzerinden planı ne olacaktır? Evleneceği kadının kaçırıldığını duyan Emir Saadettin neler yapacaktır? Vasilius’un gün geçtikçe artan duygusal yönelimlerine karşı kalede sıkışıp kalan Helena’nın akıbeti ne olacaktır? Onu içinde bulunduğu bu çıkmazdan kim kurtaracaktır? sorusu son bölümde yanıt buldu.