Gündem Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne!

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne!

24.05.2017 - 10:13 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul'un dün akşam ekrana gelmemesi hayranlarını üzdü. Önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edecek olan Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Dizide Sultan Alaaddin zehirleniyor. Ertuğrul ise Saadettin Köpek tarafından tutuklanıyor. Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile Diriliş Ertuğrul 31 Mayıs'ta TRT1'de.

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümünde Ertuğrul bey ile Sultan Alaaddin Keykubat Aliyar Bey'in şehit olması üzerine Hanlı Pazar'da görüşür. Sultan Alaaddin Hanlı Pazar'da yediği yemekten zehirlenir. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç, Cem Uçan, Gülçin Santırcıoğlu, Cavit Çetin Güner, Cengiz Coşkun, Gülsim Ali ve Hülya Darcan’ın paylaştığı Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ile 31 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20:00'da TRT1'de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 89. YENİ BÖLÜM FRAGMANI!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Geçtiğimiz bölümde Vasilyus, Çolpan Hatun'u Hanlı Pazar'a gizli bir şekilde göndermişti. Peki Sultanı zehirleyen kişinin Çolpan Hatun mu yoksa Saadettin Köpek mi olduğu ortaya çıkacak mı?

Saadettin Köpek, Sultanı'ın zehirlendiğini haberini alır ve askerleriyle Hanlı Pazar'a gelir.

Hanlı Pazar Ertuğrul Bey'in olduğu için Saadetin Köpek Sultanın zehirlenmesinden Ertuğrul Bey'i sorumlu tutar ve askerlerine Ertuğrul Bey'i tutuklamalarını emreder. İbnül Arabi Sultan için dua eder.

Saadetin Köpek'in emri ile Ertuğrul Bey ise Hanlı Pazar'da bir odada tutulur.

Vasilyus, Sultanın zehirlenmesini ve Ertuğrul'un tutsak edilmesini fırsat bilip Hanlı Pazar'a saldırı düzenliyor. Alpler ve Hayme Ana, Ertuğrul'un tutuklanmasına karşı çıkar.

Haberin Devamı

Saadettin Köpek, Hanlı Pazar'ın kapısına askerlerini yerleştirir. Ertuğrul ise Saadetin Köpek'e gereken tedbirleri alasın der. Bunun Vasilyus'un planı olduğunu ve Hanlı Pazar'a saldırabileceğini söyler.

Yazarlar