Gündem Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu

31.10.2018 - 01:45 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul hayranlarını sevindiren haber. Diriliş Ertuğrul 5. yeni sezon tarihi belli oldu. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor Tarih belli oldu

TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul yeni sezonda da bomba etkisi yaratacak. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümlerinin tarihi de belli oldu. Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor?

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 5. sezon başlama tarihi belli oldu. Metin Günay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi 7 Kasım Çarşamba günü yeni sezona başlıyor.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor Tarih belli oldu

Engin Altan Düzyatan'ın Ertuğrul rolüne hayat verdiği dizinin yeni sezondaki sürpriz oyuncuları arasında Hande Soral ile Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinden transfer olan İlker Aksum da var.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YAPIMCISINDAN BURAK ÖZÇİVİT AÇIKLAMASI

Mehmet Bozdağ, "Dünyanın pek çok bölgesinde, 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen 'Diriliş Ertuğrul' dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle 'Diriliş Osman' konseptiyle buluşacak" dedi.

Başarılı yapımcı, "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede 'Osman' karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İŞTE DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI