Gündem Doğal gazı açıp evini yakan kişi, vücut geliştirme şampiyonu çıktı

Doğal gazı açıp evini yakan kişi, vücut geliştirme şampiyonu çıktı

07.06.2023 - 13:26 | Son Güncellenme:

İstanbul'da yaşadığı evi yakan kişinin geliştirme şampiyonu Onur Genç olduğu ve 14 Nisan'da da evini yakmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Doğal gazı açıp evini yakan kişi, vücut geliştirme şampiyonu çıktı

Dün akşam saatlerinde Yeşilkent Mahallesi'ndeki lüks sitede meydana gelen olayda bir kişi yaşadığı evin doğal gazını açarak evi intihar etmeye çalışmış, ardından ise balkondan atlamış ve site sakinleri tarafından darp edilmişti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi.

Haberin Devamı

Şahsın 30 yaşındaki vücut geliştirme şampiyonu Onur Genç olduğu öğrenilirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, Genç ise ambulans ile Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Onur Genç'in 14 Nisan'da Avcılar'da da yaşadığı evde eşyalarını yakmaya çalıştığı öğrenilirken ve psikolojik sorunlarının olduğu iddia edildi. Onur Genç'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken yaşanan anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

KENDİNİ EVE KİLİTLEDİ, YANGIN ÇIKARDI

Kadıköy'de Göztepe Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 10 katlı binanın 5. katındaki evde yalnız yaşayan Derin Y. ise iddiaya göre uyuşturucu kullandıktan sonra kendini yalnız yaşadığı eve kilitledikten sonra evde yangın çıkardı.

Haberin Devamı

Doğal gazı açıp evini yakan kişi, vücut geliştirme şampiyonu çıktı

Dumanların yükseldiğini farkeden çevredekiler itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kendini eve kilitleyen Derin Y.'yi kapıyı açması için ikna etmeye çalıştı. Ancak Derin Y. kapıyı açmaya ikna olmayınca itfaiye ekipleri çelik kapıyı kırarak eve girdi. Yangını söndüren itfaiye ekipleri, Derin Y.'yi de dışarı çıkardı. Sağlık ekiplerinin kendisini muayene etmesini istemeyen Derin Y. polise ve sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı. Israrlara rağmen tedavi olmayı reddeden kadın gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.