Gündem Doğalgaz bahaneli eroin baskını!

Doğalgaz bahaneli eroin baskını!

29.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da doğalgaz görevlisi kılığına giren polis, uyuşturucu satılan eve ‘gaz ölçümü yapılacak’ bahanesiyle girdi. Yapılan operasyonla 600 adet tek kullanımlık eroin ele geçirdi.

Doğalgaz bahaneli eroin baskını

Ankara Keçiören’de bulunan biri gecekondu diğeri apartman dairesi iki ayrı evde uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisine ulaşan Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri benzerlerine filmlerde rastlanan bir operasyona imza attı. Evlerin çevresinde inceleme yapan sivil ekipler, uyuşturucu satıcılarının olası bir polis operasyonunu önceden fark etmek için dairenin çevresine güvenlik kameraları kurduğunu belirledi.

Sivil polis işçi tulumu giydi
Polis ekipleri, uyuşturucu satıcılarının yapılacak operasyonu önceden fark etmemesi için benzerlerine filmlerde rastlanan bir operasyona imza attı. İşçi tulumu giyen sivil polisler dairenin kapısını çalarak kendilerini doğalgaz firmasından gelen görevliler olarak tanıttı. Gaz ölçümü yapacaklarını söyleyen polislerin eve girmesiyle operasyon başladı.

Şekerlik kaplarında eroin
İki ayrı evde yapılan aramalarda iki adet ruhsatsız pompalı tüfek ve çok sayıda fişek, bir adet ruhsatsız silah, çok sayıda uyuşturucu hap ve uyuşturucu satışından temin edilen para ele geçirildi. Polisler ayrıca, gecekondunun bahçesinde bulunan köpek kulübesine ve apartman dairesinin mutfağındaki çay ve şeker kaplarının içerisine gizlenmiş 600 adet beste olarak tabir edilen tek kullanımlık eroin ele geçirdi. Uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen C.A. ile D.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. C.A. ve D.K.’nın çok sayıda sabıkası ve araması olduğu öğrenildi.