Gündem Döndü'yle birlikte insanlık da öldü!

Döndü'yle birlikte insanlık da öldü!

04.12.2014 - 10:40 | Son Güncellenme:

Fabrikada meydana gelen patlamada ağır yaralanıp 9 gün sonra yaşamını yitiren Döndü Atik'in, alyansı ile annesinden hatıra olan yüzüğünün çalındığı ortaya çıktı

Döndüyle birlikte insanlık da öldü

Antalya'da çamaşır yıkama fabrikasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan ve olaydan 9 gün sonra yaşam savaşını kaybeden 37 yaşındaki Döndü Atik'in ailesi ikinci kez yıkıldı. Talihsiz kadının parmağından hiç çıkarmadığı alyansı ile annesinden hatıra olan yüzüğünün çalındığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

'ONLAR EŞİMİN HATIRASIYDI'
Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde 19 Kasım'da bir çamaşır yıkama fabrikasının buhar kazanı patlamış, olayda 4'ü kadın 5 kişi hayatını kaybetmişti. Patlama sırasında yaralanan 4 kişinin tedavisi ise çeşitli hastanelerde sürüyor. Olayda ağır yaralanan ve 9 gün sonra hayatını kaybeden 37 yaşındaki Döndü Atik'in ölümünün ardından ise "Vicdansızlığın böylesi" denecek bir olay yaşandı. Evli ve 2 çocuk annesi Döndü Atik'in parmağındaki alyans ile annesinden hatıra olan yüzüğün çalındığı ortaya çıktı. Talihsiz kadının eşi Bayram Atik, yaşadıkları olay karşısında şoke olduklarını belirterek şunları söyledi: "Patlamanın ardından eşim özel bir hastaneye kaldırıldı. Eşimin sağ diz altından bacağı kopmuştu, vücudunda yanıklar vardı. 26 Kasım'da durumu iyice ağırlaşınca özel hastane eşimi Adana'da bir hastaneye göndermek istedi. Ancak biz karşı çıkınca Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 28 Kasım'da ise eşimin kalbi durdu. Adli Tıp Kurumu'nda teşhis için Döndü'nün cansız bedenine baktım. Eşimin hiç parmaklarından çıkarmadığı evlilik yüzüğümüz ile annesi Fatma Yılmaz'dan hatıra kalan diğer yüzüğü parmağında yoktu. Bize de teslim edilmedi. Bizim için manevi değeri büyük olan o yüzükleri alan ne olur geri getirsin. Onlar eşimin tek hatırasıydı." Asgari ücretle bir işyerinde çalışan Bayram Atik, 12 yaşındaki kızı Arife ve 7 yaşındaki Simge'ye sarılıp, onları teselli etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

SABAH