Gündem Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu ve başrol oyuncuları

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu ve başrol oyuncuları

28.07.2019 - 11:57 | Son Güncellenme:

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Aralık 2015'te vizyona giren Düğün Dernek 2: Sünnet filminin yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir oturuyor. Komedi türünde çekilen film vizyona girdiği tarihten itibaren 21 hafta boyunca vizyonda kalırken Türk sinema tarihinde en çok izlenen filmler arasında kendine yer edinmeyi başardı. Toplamda 6.073.364 seyirci tarafından izlenen film gişede 69.422.924,27 TL hasılat elde etti. İşte Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu ve başrol oyuncuları...

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu ve başrol oyuncuları

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Ulaş Torun, Şinasi Yurtsever, Erdal Tosun, ve Barış Yıldız yer alıyor. Türk sinema tarihinde en çok izlenen sinema filmleri arasında yer edinmeyi başaran film 2015 Aralık ayında vizyona girdi.

Haberin Devamı

DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET FİLMİ KONUSU

İlk filmde oğlunun düğününü yapan İsmail bu kez torununun sünnet düğünü için kolları sıvarken ekip tekrar bir araya gelir ve işler iyice karışır! Eski takım bir araya geliyor, başını olmadık belalara sokuyor, sünnet düğünü şehir çapında bir hadise halini alıyor. İşler karışacak, acele düğüne aşk bile karışacak ve o sünnet illa ki yapılacak! İlki 2013'de seyirciyle buluşan ve gişe rekorları kıran Düğün Dernek'in devam filmi olan yapımın yönetmenliği yine Selçuk Aydemir'e ait. Filmin başrollerini ilkinde de olduğu gibi Murat Cemcir ve Ahmet Kural paylaşırken kadroda kendilerine eşlik eden diğer isimlerse Rasim Öztekin, İnan Ulaş Torun, Devrim Yakut, Barış Yıldız ve Şinasi Yurtsever.