Gündem Düğünde eşini bıçaklayan şahsı erkek kardeşleri darbetti

Düğünde eşini bıçaklayan şahsı erkek kardeşleri darbetti

27.07.2023 - 13:06 | Son Güncellenme:

Bursa'da Hakan K. isimli bir kişi düğünde eşiyle tartıştı. Tartışmanın ardından şahıs eşini bıçakladı. Haberi alan kadının erkek kardeşleri ise Hakan K.'yi darbetti.

Düğünde eşini bıçaklayan şahsı erkek kardeşleri darbetti

Olay, gece saatlerinde İnegöl ilçesi Sinanbey Mahallesi Letafet Sokak'ta meydana geldi.

Haberin Devamı

Hakan K (47)., eşi Cansu K. (34) ile bir yakınlarının sokakta yaptığı düğüne katıldı. Çift arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Hakan K., yanında bulunan bıçakla, eşini sol kolundan yaraladı.

ERKEK KARDEŞLERİ DE BIÇAKLI SALDIRGANI DARBETTİ

Cansu K.'nin erkek kardeşleri ise bunun üzerine Hakan K.'yi darbetti. Hakan K. de saldırı sonucu yaralandı.

Yaralı çift, ayrı ayrı özel araçlarla götürüldükleri İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kendisini darbedenlerden şikayetçi olmayan Hakan K., tedavisinin ardından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"PARA YOK" DEDİ, TAKSİCİYE TOKAT ATTI

İstanbul Avcılar'da da taksiye binen yabancı uyruklu bir kadın iddiaya göre, taksi şoförüne parasının olmadığını söyledi. Taksi şoförü tarafından araçtan indirilen müşteri, bağırmaya başladı. Kadın, kendisini sakinleştirmek isteyen başka bir taksiciye tokat attı.

Haberin Devamı

Olay, Avcılar Ambarlı Mahallesi’ndeki Petrol Ofisi Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, taksiye müşteri olarak binen bir kadın, yolun yarısında üzerinde para olmadığını söyledi.

YOLDA İNDİRİLDİ, SİNİRLENDİ

Taksi şoförü bunun üzerine aracı park ederek kadından inmesini istedi. Yolda indirilen kadın sinirlenerek bağırmaya başladı. Çevrede bulunan taksiciler kadını sakinleştirmeye çalışmak istedi. Daha da sinirlenen kadın araya giren diğer taksi şoförüne tokat atmaya başladı. Kadın çevredekilerin araya girmesiyle uzaklaştırıldı. O anlar kameraya yansıdı. (İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, DHA)

CADDE ORTASINDA DA İKİ GRUP ARASINDAKİ KAVGA KAMERADA

Mersin'in Tarsus ilçesinde de caddede iki grup arasında çıkan kavga cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

İlçenin Şehit Mustafa Mahallesi Muaffak Uygur Caddesi'ndeki bir kafede dün gece iki grup arasında çıkan tartışma, tekmeli- yumruklu kavgaya dönüştü. Çevredeki ev sahipleri polise haber verdi. Vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kayda alınan kavgada iki grubun zaman zaman dinlendikleri, ardından kavgaya devam ettikleri görüldü. Polisin geldiğini gören grup kaçarak gözden kayboldu. (Okan ÇALIŞKAN/Mersin DHA)