Gündem 'Düğününe gidip para saçtım, 5 yerimden bıçakladı'

'Düğününe gidip para saçtım, 5 yerimden bıçakladı'

28.11.2023 - 10:46 | Son Güncellenme:

Adana’da uyuşturucu bağımlısı olduğu ve husumetlisinin otomobilini yaktığı öne sürülen genç, "Bana uyuşturucu teklif etti. Kabul etmeyip tartışınca beni 5 yerimden bıçakladı, ölümden döndüm. Kimsenin otomobilini de yakmadım. Olaydan 2 ay önce düğünlerine gidip para saçmıştım, hiçbir sorunumuz yoktu" diyerek kendisini savundu.

Düğününe gidip para saçtım, 5 yerimden bıçakladı

Van’da eşinden şiddet gören Nurten Durdu, 5 sene önce 5 çocuğuyla birlikte Adana'ya taşındı. Genç kadının oğlu Okan Abdullah (17) geçtiğimiz haftalarda darp edildi ve evlerinin önünde duran 01 FU 152 plakalı otomobilleri kundaklandı. Bunun üzerine Nurten Durdu, oğullarını darp edip otomobillerini yakan kişinin Gökdeniz Narçın (19) ve ağabeyleri olduğunu öne sürdü. Ayrıca genç kadın, şahsın uyuşturucu bağımlısı olduğunu öne sürüp şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

'5 YERİMDEN BIÇAKLADI'

‘Önce oğlunu dövdüler, sonra otomobili yaktılar’ haberinin ardından Gökdeniz Narçın da açıklamalarda bulundu. Narçın, Azad Durdu tarafından 5 yerinden bıçaklandığını ve ölümden döndüğünü söyledi.

Düğününe gidip para saçtım, 5 yerimden bıçakladı

"HUSUMETİMİZ YOKTU"

Narçın, “Olay günü Okan Abdullah bana uyuşturucu teklif etti. Ben de kabul etmeyince tartıştık. Daha sonra ağabeyi Azad geldi ve bizim kavgamızı görünce beni kasığımdan, bacağımdan ve belimden olmak üzere 5 yerimden bıçakladı. Polis zaten Azad’ı gözaltına aldı ve tutuklandı. Benim hiçbir şekilde bu şahıslarla husumetim yoktu. Hatta 2 ay önce Azad’ın düğününe gidip para saçmıştım. Sadece olay günü Okan Abdullah ile tartıştık o kadar” diye konuştu.

Düğününe gidip para saçtım, 5 yerimden bıçakladı

Ayrıca Gökdeniz Narçın, otomobili de kendisinin yakmadığını, Durdu ailesinin yakıp suçu kendilerine attığını öne sürdü.

Haberin Devamı

Düğününe gidip para saçtım, 5 yerimden bıçakladı

"OĞLUM ÖLÜM DÖŞEĞİNDEYDİ"

Gökdeniz Narçın’ın annesi Selma Narçın ise oğlunun ölümden döndüğünü söyledi. Narçın, "Oğlumu doktorlar hayata döndürdü. Ölüm döşeğindeydi. Bu şahıslar hala bize iftira atıyor. Biz onların otomobillerini falan yakmadık" dedi.