Gündem Dünya Eczacılar günü ne zaman, 25 Eylül mü? En güzel Eczacılar Günü mesajları, sözleri

Dünya Eczacılar günü ne zaman, 25 Eylül mü? En güzel Eczacılar Günü mesajları, sözleri

25.09.2021 - 13:55 | Son Güncellenme:

Bugün Dünya Eczacılar günü. Sağlık çalışanlarından olan eczacılar için gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı, mesajlar ve sözleri haberimizde derledik. İşte Dünya Eczacılar Günü tarihi.

Dünya Eczacılar günü ne zaman, 25 Eylül mü En güzel Eczacılar Günü mesajları, sözleri

Dünya Eczacılar günü 2009 yılında alınan karar ile 25 Eylül günü kutlanmaya başlamıştır. Dünya Eczacılık Kongresi esnasında delegasyon farklı bir öneri sunmuştur. FIP’in kuruluş tarihi olarak bilinen 25 Eylül’ün tüm dünyada Eczacılık Günü olarak kutlanması önerisinde bulunulmasının ardından, Uluslararası Eczacılık Federasyonu delegasyonunun oy birliği ile kabul edilmiştir. İşte Dünya Eczacılar Günü için gönderebileceğiniz mesajlar ve sözler.

Haberin Devamı

ECZACILAR GÜNÜ MESAJLARI SÖZLERİ

*Eczacılar sağlık sisteminin giriş kapısı ve son halkasıdır. Tüm Eczacıların Eczacılar Günü Kutlu Olsun.

*Gelecek 25 Eylüllerin, insanlığa mesleğinize güzel günler getirmesi dileklerimle Eczacılık Gününüzü kutluyorum.

*25 Eylül'ü eczacılığın anlam ve öneminin hatırlanmasına, mesleğe ömür, emek ve gönül vermiş, çok değerli hizmet ve gayretleriyle seviye ve değer kazandırmış, katkı sağlamış eczacılarımızın, Eczacılar Günü kutlu olsun...

*Nerede görev yaparsa yapsın, insan sağlığına önemli katkılar sunan tüm eczacıların "eczacılık günü" nü en içten dileklerimle kutluyorum.

*İnsanların güvendikleri mesleklerin her zaman başında gelen tüm eczacıların 25 Eylül Eczacılık Günü Kutlu Olsun.

Haberin Devamı

*25 Eylül’ü eczacılığın anlam ve öneminin hatırlanmasına, mesleğe ömür, emek ve gönül vermiş, çok değerli hizmet ve gayretleriyle seviye ve değer kazandırmış, katkı sağlamış eczacılarımızın, Dünya Eczacılar Günü kutlu olsun.

*Eczacılık, insanlığın hastalıklarla verdiği mücadelede, tedavi sürecinin en önemli aktörlerinden biridir. 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü tüm eczacılara kutlu olsun.

*İnsanların güvendikleri mesleklerin her zaman başında gelen tüm eczacıların 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü Kutlu Olsun.