Gündem Duruşma salonunda taş şoku

Duruşma salonunda taş şoku

10.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Maltepe’de Hasan Ferit Gedik’in hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı olaylara ilişkin davada tutuklu sanık diğer tutuklu sanıklara  taş attı, küfretti.

Duruşma salonunda taş şoku

Tutuklu sanığın avucunda saklayarak duruşma salonuna soktuğu taşı ne şekilde temin ettiği bilinmiyor.
Maltepe Gülsuyu’nda, 2013 yılında Hasan Ferit Gedik’in hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı olaylara ilişkin davanın görülmesine devam edildi.
Anadolu 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 25. celsesi görülen ’kapalı’ duruşmaya 6’sı tutuklu 10 sanık ile Hasan Ferit Gedik’in annesi Nuray Meray, dedesi Mustafa Meray ve tarafların avukatları katıldı. Duruşma salonunun olduğu B blok -3. katta asansörlerin bile durdurulmadığı dava için adliye dışında da sıkı önlem alındı.
Duruşma başladığı sırada bazı tutuklu sanıklar ile yine tutuklu sanıklardan Mesut Turhan arasında tartışma çıktı. Sanıklardan Şahin Eren’in avucunda sakladığı taş ve benzeri cisimleri Turhan’a fırlattığı, sanıkların karşılıklı birbirine küfürlü sözler sarf ettiği ve bunun üzerine sanık Turhan’ın güvenlik güçlerince dışırıya çıkarıldığı tutanağa geçirildi.
Duruşma 13 Temmuz’a ertelendi.