Gündem E-okul öğrenci girişi! Veli Bilgilendirme Sistemine giriş

E-okul öğrenci girişi! Veli Bilgilendirme Sistemine giriş

28.11.2018 - 10:43 | Son Güncellenme:

E-okul VBS giriş işlemi nasıl yapılır sorusu öğrenci velileri tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Okullarda ilk sınavların gerçekleşmesinin ardından E-okul VBS giriş ile veliler öğrencilerin not durumunu sorgulayabilecek. Peki E-okul VBS giriş işlemi nasıl yapılır?

E-okul öğrenci girişi Veli Bilgilendirme Sistemine giriş

E-okul VBS giriş işlemi için velilerin araştırmaları sürüyor. 2018-2019 eğitim öğretim yılında ilk iki aylık periyot sona erdi. Okullarda öğrenciler ara sınavlarını olmaya başladı. Türkçe'den Matematik'e İngilizce'ye kadar birçok dersin ara sınav işlemleri gerçekleştirildi. Peki Veliler öğrencilerin ara sınavlarda gösterdikleri başarı ve başarızılıkları E-okul VBS üzerinden nasıl görebilecek.

Haberin Devamı

E-OKUL VBS GİRİŞ NASIL YAPILIR?

E-okul Veli Bilgilendirme Sistemine giriş yapabilmek için e-okul.meb.gov.tr adresi üzerinden Öğrencinin TC kimlik numarası ve öğrenci numarası girildikten sonra öğrenci bilgilerine ulaşılabilecek. Öğrencilerin devamsızlık, not durumu gibi birçok işlemin kolaylıkla halledilebildiği E-okul sistemi öğrencilerin ve velilerin sanal ortamda işlemlerini halledebilme olanağı sunuyor.

GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ