Gündem E-okul not girişleri ne zaman kapanıyor? 2022 e-okul karne notu girişi son tarihi...

E-okul not girişleri ne zaman kapanıyor? 2022 e-okul karne notu girişi son tarihi...

21.01.2022 - 01:58 | Son Güncellenme:

Öğrencilerin devamsızlık, karne notu, ders programı gibi bir çok konuya hızlıca erişebildiği e-okul sistemi son not girişi araştırılıyor. Birinci dönemi geride bırakmak üzere olan öğrenciler takdir-teşekkür hesaplama işlemleri için e-okul VBS sistemine girişlerini sürdürüyor. Peki, e-okul ne zaman kapanacak, not girişi ne zaman bitiyor?

E-okul not girişleri ne zaman kapanıyor 2022 e-okul karne notu girişi son tarihi...

E-okul, MEB tarafından kullanıma sunulmuştur ve öğrenci, veli ve öğretmenler tarafından yoğun olarak kullanılıyor. E-okul öğretmen girişi kapanacak mı, ne zaman kapanacak soruları sınavların da açıklanmasıyla öğrencilerin yoğun olarak yönlendirdiği başlıklar arasında. Karneler 21 Ocak Cuma günü verilecek. E-okul öğretmen not girişi ne zaman bitecek?

Haberin Devamı

E-OKUL NE ZAMAN KAPANACAK?

E-okul sistemi kesintisiz olarak hizmet vermeyi sürdürür. Yoğunluk nedeniyle kapandığına yönelik aramalar olsa da karne döneminde de e-okul aktif olacak.

E- okul VBS not girişleri ise öğretmenlere göre farklılık gösterse de karnelerin dağıtılmasından bir kaç gün önce bitiyor olması gerekiyor. Bu nedenle e-okul not girişlerinin de 21 Ocak'tan önce son bulması bekleniyor.

2021-2022 sömestr tatili de 24 Ocak Pazartesi itibarıyla başlıyor olacak.

E-OKUL VBS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

E-Okul sistemine giriş yapabilmek için öğrencinin TC kimlik numarası ve okul numarası bilgileri gerekiyor.

E-OKUL GİRİŞİ...