Gündem Bayramda eczaneler açık mı hangi günler kapalı? Eczaneler 2-3-4 Mayıs tarihlerinde açık mı?

Bayramda eczaneler açık mı hangi günler kapalı? Eczaneler 2-3-4 Mayıs tarihlerinde açık mı?

02.05.2022 - 17:01 | Son Güncellenme:

Ramazan Bayramı 2-3-4 Mayıs tarihlerinde eda ediliyor olacak. Bayram süresince Eczaneler açık olup olmayacağı ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İlaç ve birçok medikal ürünün temininin sağlandığı eczaneler hayatımızda olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Peki Bayramda eczaneler açık olacak mı?

Bayramda eczaneler açık mı hangi günler kapalı Eczaneler 2-3-4 Mayıs tarihlerinde açık mı

Eczaneler, medikal ürün ve ilaç temini konusunda en önemli kuruluşlar olarak öne çıkıyor. Herhangi bir ilacın temini için akla ilk gelen yerlerden olan Eczanelerin bayram süresince çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Günlük hayat akışında yaşanan sağlık sorunları nedeniyle zaman zaman soluğu hastanede alabiliyoruz. Doktorlar tarafından yapılan muayenenin ardından yazılan reçeteli ilaçları alabilmek için Eczane'nin yolunu tutuyoruz. Peki Bayramda eczaneler açık olacak mı?

Haberin Devamı

ECZANELER BAYRAMDA AÇIK MI? 2-3-4 MAYIS ECZANELER KAPALI MI?

Ramazan Bayramı süresince (2-3-4 Mayıs) tarihlerinde eczaneler çalışmayacak. Her il ve ilçe merkezinde bayram süresince hizmet veren Nöbetçi eczaneler olacak. Nöbetçi Eczane listesine İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü resmi sitesi üzerinden veya Eczacılar Odası resmi sitesi üzerinden öğrenebilmek mümkün