Gündem Elbisesinde katilinin izi aranacak

Elbisesinde katilinin izi aranacak

13.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra dere kenarında cansız bedenine ulaşılan Leyla’nın üzerindeki elbiseler bir tarlada bulundu. Kıyafetler, Adli Tıp Kurumu’na götürüldü...

Elbisesinde katilinin izi aranacak

Ağrı’da Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 15 Haziran’da sokak oyun oynarken ortadan kaybolan ve 18 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir’in (4) kıyafetleri de bulundu.

Haberin Devamı

Bulunması için tüm Türkiye’nin seferber olduğu küçük Leyla’nın cansız bedeni, tarlaya ot biçmeye giden bir vatandaş tarafından kaybolduğu köye 3 kilometre uzaklıktaki bir dere kenarında bulunmuştu. Bulunduğu sırada üzerinde giysi olmayan küçük kızın elbiseleri yine bir köylü tarafından tesadüfen bulundu. Leyla’nın cesedinin bulunduğu dere kenarına 200 metre uzaklıktaki bir tarlada bulunan kıyafetler olay yerine sevk edilen ekipler tarafından incelenmek üzere toplandı. Küçük kızın son giydiği

Elbisesinde katilinin izi aranacak
ayakkabısı, kıyafeti ve çorapları katil ya da katillere ilişkin bir ipucu bulma ihtimaline karşı Adli Tıp Kurumu’nda incelemeye alınacak.

Daha önce aranmıştı

Haberin Devamı

Leyla’dan sonra kıyafetlerinin de onlarca kez arandığı yerde bulunması şaşkınlık yarattı. Leyla’nın cenazesinin bulunduğu gün basın açıklaması yapan Vali Süleyman Elban, olay yerinin, daha önce AFAD ekipleri ve balık adamlar tarafından defalarca arandığını söylemişti. Küçük kızın cesedinin bulunduğu günde güvenlik güçleri tarafından çevre didik didik aranmış ancak kıyafetleri bulunamamıştı.