Gündem Emekli Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi yattı mı?

Emekli Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi yattı mı?

09.04.2020 - 18:02 | Son Güncellenme:

Corona virüs nedeniyle bayram ikramiyelerinin erken yatacağı belirtilmişti. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yaklaşık 12 milyon emeklinin 1000 liralık Ramazan Bayramı ikramiyeleri 7 Nisan'dan itibaren ödenmeye başladığını belirtti. Şimdi vatandaşlar Emekli Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? sorusuna cevap bulmaya çalışıyor.

Emekli Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak Bayram ikramiyesi yattı mı

Emekli Bayram ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı. Kimlik numarasına göre ikramiyeler hesaplara yatacak. Milyonlarca emekli tam tarihi öğrenmek için Emekli Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi yattı mı? sorularına cevap arıyor. İşte o tarihler...

Haberin Devamı

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Yapılan planlamaya göre, SSK'liler 7-10 Nisan, Bağ-Kur'lular ve Emekli Sandığı emeklileri de 11 Nisan'da ikramiyelerini alacak.

İkramiyeler, 4A (SSK) kapsamında olanlara tahsis numarasının son rakamına göre normalde emekli aylığı aldıkları ödeme günü; 17-18-19 Nisan olanlar için 7 Nisan'da, 20- 21- 22 Nisan olanlar için 8 Nisan'da, 23-24 Nisan olanlar için 9 Nisan'da, 25-26 Nisan olanlar için de 10 Nisan'da yatacak. Vatandaşlar, ikramiyelerini hesaplarından çekebilecek.