Gündem Emine hemşirenin platonik aşkı teyzesinin oğlu çıkmıştı! Yeni detay kan dondurdu

Emine hemşirenin platonik aşkı teyzesinin oğlu çıkmıştı! Yeni detay kan dondurdu

25.10.2022 - 11:17 | Son Güncellenme:

Karaman’da Hüseyin B.'nin (28), hemşire Emine A.'yı (26) çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurup, aynı silahla intihara kalkışmasının ayrıntıları ortaya çıktı. Hüseyin B.'nin platonik aşk beslediği öne sürülen ve teyzesinin kızı olan Emine A.'nın iş yerine elinde çiçekle gidip evlenme teklifi ettiği ortaya çıktı.

Olay, dün saat 11.30 sıralarında, Hamidiye Mahallesi'ndeki 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Hüseyin B., aile sağlığı merkezine giderek hemşire Emine A.'ya odasında tabancayla ateş etti.

Haberin Devamı

Ardından aynı tabancayla kendi göğsüne ateş edip intihara kalkıştı. Emine A. ve Hüseyin B.'ye ilk olarak sağlık merkezindeki doktorlar müdahalede bulundu. Ardından 2 yaralı, ihbarla çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Emine A. ve  Hüseyin B.'nin yapılan ameliyatların ardından tedavilerinin ve hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.

'SEVDAM BİR NEFES GİBİ, ÇEKMEZSEM ÖLÜRÜM...'

Hüseyin B. ile Emine A.'nın teyze çocuğu olduğu belirtildi. Olay öncesi, Hüseyin B.'nin platonik aşk beslediği öne sürülen Emine A.'nın iş yerine elinde çiçekle gelip evlenme teklifi ettiği, ret cevabını alınca ayrıldığı öğrenildi. Daha sonra tabancayla gelen Hüseyin B.'nin Emine A.'ya ateş edip ardından intihara kalkıştığı belirlendi. Hüseyin B.'nin Emine A.'ya verdiği çiçeğin üzerindeki notta ise 'Sevdam bir nefes gibi, çekmezsem ölürüm...' yazması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Emine hemşirenin platonik aşkı teyzesinin oğlu çıkmıştı Yeni detay kan dondurdu

KURU SIKIDAN BOZMA TABANCAYLA VURULMUŞ

Cerrahi Yoğun Bakım Servisinde tedavi altına alınan Emine hemşirenin sağlık durumunun stabil olduğu öğrenildi. Emine hemşireyi ağır yaralayan zanlı Hüseyin B.'nin ise karnından kendisin vurduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan Hüseyin B.'nin kuzenini ve kendisini kuru sıkıdan bozma tabancayla vurduğu belirlendi.