Gündem Emre Sertkaya kimdir?

Emre Sertkaya kimdir?

03.02.2016 - 08:37 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya hakkındaki detayları sizler için derledik. Yarı finalde elenen Busegül'ün sevgilisi olduğu ortaya çıkan Emre Sertkaya kimdir? İşte Emre Sertkaya hakkında merak edilenler ve ayrıntıları...

Emre Sertkaya kimdir

Sıradığı yorumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alıyor. Yarı finalde elenen Busegül'ün sevgilisi olan Emre, O Ses Türkiye birinciliğinin en güçlü adayları arasındaydı.

2 Şubat Salı akşamı O Ses Türkiye final canlı yayınında Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz ile son ikiye kalan Emre, SMS oylaması sonucunda en çok oyu alarak O Ses Türkiye 2016'nın şampiyonu oldu.

Gökhan ve Hakan'a O Ses Türkiye Jüri şampiyonluğunu kazandıran Emre Sertkaya ile ilgili detaylar şöyle;

“O Ses Türkiye” yarışmasına katılan Emre Sertkaya yarışmada “Haydi Gel İçelim” parçasını seslendirmiş ve Ebru Gündeş ile Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinin döndürmeyi başarmıştır.

Sonrasında “Minnet Eyleme” ile farklı bir ses tonu sergileyerek jürileri daha fazla etkilemeyi başarmıştır.

EMRE SERTKAYA KİMDİR?

20 yaşındaki yarışmacı yaşantısını İstanbul’da sürdürmekte Lise mezunu ve Konservatuvar’a hazırlanmaktadır. Aslen Batmanlı olan Sertkaya, jüri tercihini Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinden yana kullanmıştır.