Gündem En çok onlar konuşuldu

En çok onlar konuşuldu

31.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Magazinden siyasete iş dünyasından spor dünyasına birçok isim 2014 yılını şekillendirenler arasına girdi.

En çok onlar konuşuldu

- Kim Kardashian: ABD’li müzisyen Kanye West ile evliliği ve aralık ayında Paper dergisine verdiği çıplak pozlarla uzun süre konuşuldu.
- Amal Alamuddin: İnsan hakları avukatı Amal Alamuddin, ABD’li aktör George Clooney ile ekim ayında Venedik’te evlenmesi kadar mesleki konularıyla da gündemde yer aldı.
- Tim Cook: 2011’de Steve Jobs’ın ölümünün ardından koltuğu devralan Tim Cook, Apple’ın değerini 2014’te yüzde 40 artırdı.
- Michael Schumacher: 2013 sonunda geçirdiği kayak kazası sonrası tedavi aşamasıyla yakından takip edildi.
- Ebu Bekir Bağdadi: IŞİD, Ebu Bekir Bağdadi’yi halife ilan etti. 2014’ün ilk günlerinde Bağdadi’nin öldürüldüğü iddia edilse de iddia ses kayıtlarıyla çürütüldü.
- Vladimir Putin: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ukrayna’da yaşanan kriz ile ABD ve AB’yi karşısına aldı. Kırım’ı ilhak ederek haritayı değiştirdi.
- Kim Jong-un: Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un yönetimde güç sahibi halasını öldürttüğü iddiası yıla damga vurdu. Geçen hafta ise liderin öldürülmesinin konu alındığı ‘The Interview’ filminin vizyona girmemesi için Kim’in yapımcı Sony Pictures’ı hack’lediği öne sürüldü.