Gündem Erkeklere ne sürpriz yapılır?

Erkeklere ne sürpriz yapılır?

18.04.2018 - 10:41 | Son Güncellenme:

Herkes zaman zaman partnerleri tarafından şaşırtılmayı ve şımartılmayı sever. Ufak gibi görünse de böyle şeyleri arada bir yapmak ilişkide aşkı ve tutkuyu canlı tutmak adına önemlidir. Örneğin özenle hazırladığınız ve çok sevdiğini bildiğiniz bir yemek onu önemsediğinizi göstermek için “seni seviyorum” demekten çok daha anlamlı olabilir.

Erkeklere ne sürpriz yapılır

Son Anda Ayarlanmış Bir Buluşma

Yine beklenmedik bir anda onu arayıp dışarı davet edebilirsiniz. Tabii hiçbir plan yapmadan çağırırsanız ve onun bir şeyler yapmasını beklerseniz pek anlamı kalmayacaktır. Sevdiğini bildiğiniz ama her zaman gidemeyeceğiniz kadar pahalı olan bir restoranda yer ayırtabilirsiniz, ya da beraber içebileceğiniz ve kafa dağıtabileceğiniz bir yere gidebilirsiniz. Her zaman şımartılmak olmaz, bazen erkeğinizi de şımartmanız gerekir.

Özenle Hazırlanmış Bir Akşam Yemeği

Belki siz yemek yapmıyorsunuz belki de zaten yemek yapmayı kendinize görev edindiniz, çok fark etmez. Yalnızca her zamankinden daha özel olması için ekstra çaba sarf etmelisiniz. Çok sevdiğini bildiğiniz bir yemeği yapabilir, güzel bir masa hazırlayıp ikinizin de sevdiği bir müziği arka planda çalar hâlde bırakıp onu arayın ve çağırın. Yüzündeki ifade buna değecek!

En Beklenmedik Anda Seks

İşten eve yorgun bir şekilde geldiğinde ve tek istediği uzanıp televizyon izlemek iken kapıyı açar açmaz üzerine atlayarak adamcağızın neye uğradığını şaşırtmanızı istemeyiz tabii ki, bunun için belli etmeden uygun bir an kollamalısınız. Moralinin bozuk ya da sinirli olduğu bir andan ziyade keyifli olduğu bir anda ilk hareketi siz yaparak onu şaşırtırsanız eminiz ki hoşuna gidecektir.

Haberin Devamı

Hediye

İtiraf edelim, hediyeleri sevmeyen hiç kimse yoktur. Hayatınızdaki en önemli kişilerden biri olan ve o kadar sevdiğiniz partnerinize seveceği bir hediye almak için özel günleri beklemek çok da gerekli değil, yalnızca içinizden gelmesi ve onu mutlu görmek istemeniz yeterli. İsterseniz paraya kıyıp gerçekten onu çok şaşırtacak bir şey satın alabilirsiniz, ama bunu o an yapamayacaksanız zekice düşünülmüş ve ihtiyacı olduğunu bildiğiniz ufak bir şey ya da ellerinizle yaptığınız romantik bir hediye her zaman güzeldir.