Gündem Eser Yenenler kaç yaşında? Eser Yenenler'in eşi kim?

Eser Yenenler kaç yaşında? Eser Yenenler'in eşi kim?

07.11.2019 - 14:58 | Son Güncellenme:

Eser Yenenler Show yeni sezonuna bu akşam başlıyor. İzleyicilerin severek izlediği ve sunumunu yaptığı Eser Yenenler'in hayatı ise merak konusu oldu. 11 yaşında tiyatroya başlayan oyuncu, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa'da doğdu. İlk ve ortaokulu doğduğu Bursa'da okuyan Yenenler, liseyi de Bursa'da, Gazi Anadolu Lisesi'nde okudu. Oyuncu Demet Şener ile aynı mahallede yaşamışlardır. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir.

Eser Yenenler kaç yaşında Eser Yenenlerin eşi kim

Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer aldı.

Haberin Devamı

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur. BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program halen devam etmektedir. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Ali Taran ve Seda Bakan ile birlikte jüri üyeliği yapmaktadır.

ESER YENENLER KİMLE EVLİ?

Oyuncu Eser Yenenler ile Miss Turkey 2015'te dördüncü güzel seçilen Berfu Yıldız, 2019 Haziran ayında dünya evine girdi.

Haberin Devamı

Sanat camiasının gözde çifti Eser Yenenler-Berfu Yıldız, 2 yıllık birlikteliklerini gerçekleşen kır düğünüyle taçlandırdı.

2019 Ekim ayında ise  Eser Yenenler-Berfu Yıldız çiftinin bebekleri Kuzey dünyaya geldi.