Gündem Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Beril, toprağa verildi

Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Beril, toprağa verildi

28.05.2022 - 15:45 | Son Güncellenme:

İstanbul Şişli’de eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Beril Varol (28), memleketi İzmir'de toprağa verildi.

Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Beril, toprağa verildi

Fulya Mahallesi Mehmetçik Caddesi’ndeki 4 katlı binanın en üst katındaki dairede Yavuz Selim Bektaş (34), Beril Varol ve Ömer Akın (29) dün sabah ölü bulundu. Polisin yaptığı incelemede Yavuz Selim Bektaş’ın, eski kız arkadaşı Beril Varol ve birlikte yaşadığı Ömer Akın'ı öldürüp yaşamını yitirdiği belirlendi.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde mühendis olan Beril Varol'un cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisinin ardından bugün ailesinin yaşadığı İzmir'e getirildi. Varol için Karşıyaka ilçesindeki Bostanlı Camii'nde öğlende cenaze namazı kılındı. Cenazeye Beril Varol’un ailesi, akrabaları, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Cenazede baba Cüneyt Varol, taziyeleri kabul etti. Kılınan namazın ardından Beril Varol, Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Beril, toprağa verildi

"SABAH İŞE GİDERKEN KAPI ARKASINDA BEKLEMİŞ YA DA ZORLA GİRMİŞ"

Öldürülen Ömer Akın'ın ağabeyi Gökhan Akın dün yaptığı açıklamada, "Ömer'in ağabeyiyim ben. Sabah işe giderken, adam ya kapıda beklemiş ya da zorla içeri girmiş. Onun hakkında uzaklaştırma kararı aldırmışlardı. Yakın zamanda bitti o uzaklaştırma kararı. Komşular sesleri duyunca bağırmışlar, o sırada silah sesleri duyulmuş. Kapıyı da arkadan kilitlemiş. Bir de not bırakmış 'Yaşadığımı yaşadım' gibi bir şey yazmış" demişti.

Haberin Devamı

"ARALARINDA DUYGUSAL BİR DURUM YOK"

Gökhan Akın, "Kardeşimin Beril ile sevgililikleri yok. Orası pahalı bir muhit okullarına yakın olsun diye ortak ev tutuyorlar. Sadece kirayı bölüşüyorlar. Aralarında duygusal bir durum yok. Benim 7-8 ay önce olaydan haberim vardı. Hatta ben 'Uzaklaştırma kararı aldırırsanız korkar bir şey yapamaz' dedim. Öyle de olmuştu. 3 ay önce uzaklaştırma kararı bitince yeniletmemişler. Çocuk da takılmış herhalde, psikopat. Anne babalar nasıl böyle çocuklar da yetiştiriyor. Çocuklarını hiç takip etmiyorlar, 'benim çocuğum kime zarar verir' diye takip etmiyorlar. Benim kardeşim 29 yaşında İTÜ'de asistanlık yaparken, doktorasını yapıyordu.Hiç alakası olmayan bir şekilde bir cani yüzünden kardeşim gitti. Ben ağabeyiyim belki zor olsa da atlatırım ama ya annem..." ifadelerine yer vermişti.