Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. son bölümde ekrana kilitledi! - izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. son bölümde ekrana kilitledi! - izle

23.05.2016 - 10:36 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde heyecan doruktaydı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. Heyecanın dorukta olduğu dizide Meryem ne yaptı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm ve detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. son bölümde ekrana kilitledi - izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştıkları aksiyon, devlet ve mafya dizisidir.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm ve detayları haberimizde...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Üzerinden yirmi yıl geçmesine rağmen küllenmeyen Emine ve Fikret aşkı gündemin tam ortasına yerleşir. Tipi'nin ablasına olan öfkesini dindirmek hiç de kolay olmayacaktır. Yaşananlardan sonra, Fikret vasıtasıyla Ünal Kaplan'ın oyunlarını ortaya çıkarmayı amaçlayan Hızır Çakırbeyli'nin planları sekteye uğrar. Neyse ki devletin yardımıyla Özkan'la ilgili şüpheleri haklı çıkaracak kanıta ulaşılır. Bu süreçte Ünal Kaplan'ın silah sevkiyatıyla ilgili planları da yoğunlaşacaktır. Emine'nin yaşadıkları kadınların kendi hayatlarıyla ilgili korkularının artmasına neden olur. Erkeklerin dünyasında var olabilme, ayakta kalabilme çabası Nazlı'yı yormuştur artık. Gitme fikri kafasına iyice yerleşmeye başlar. Meryem'in büyük arzusuna ulaşması an meselesidir belki de…

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 37. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. son bölümde ekrana kilitledi - izle

KISACA KONUSU

Hızır Çakırbeyli genç yaşından itibaren yeraltı dünyasının içindedir. Yeraltı dünyasının içinde büyüyen Hızır yaşadığı dünyanın ne demek olduğunu iyi bilir. Alemde adı Hızır Reis diye geçmektedir. Genç yaşta kaybettiği abisinin yerine bir mafya masasına oturmuştur ama bilmediği birşey vardır abisini öldüren adam masanın lideri Ünal Kaplan'dır. Masa kaçak yoldan silah üretip sattığı için devlet Ünal Kaplan'la anlaşma yapmak ister fakat bir sonuç alamaz.

Devlet bu sefer Hızır Çakırbeyli ile bir anlaşma yapmak ister. Ünal Kaplan'ın yerine onu oturtmak ister. Son bölümlerde diziye katılan Viktor, Ünal ve Hızır arasındaki mücadele dizinin temel konusudur. Ayrıca Hızır-Meryem-Nazlı aşk üçgeni de dizinin diğer konusudur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, tüm kişilerde 7.64 izlenme oranı ve 19.70 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 8.03 izlenme oranı ve 20.49 izlenme payı, 20+ABC1'de ise 8.56 izlenme oranı ve 21.33 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Zirvedeki yerini sabitleyen, atv'nin reyting şampiyonu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta da kendi gününde en çok izlenen yapım oldu.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi!