Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 43. bölümde karar zamanı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 43. bölümde karar zamanı!

17.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 43. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır için zor günler başlıyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz yeni bölüm fragmanı..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 43. bölümde karar zamanı

Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine bomba etkisi yaratacak bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide Hızır'ın kararı aileyi dağılma noktasına getiriyor. Peki Hızır şimdi ne yapacak? Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın başrolünde yer aldığı diziye bu sene Sanem Çelik de dahil oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 43. bölüm ile Salı akşamı ATV'de..

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 43. BÖLÜM ÖZETİ

Sırları ortaya çıktığından beri gölgesinde ölümle gezen Alparslan, başına gelecekleri bildiği halde kaçmamıştır. Hızır Çakırbeyli, Alparslan'ın dayısının istihbaratın başı olduğunu öğrenmesiyle yıkılır. O'na söylenen yalanları hazmetmesi ise mümkün değildir.

Düşmanlıkları kuvvetlendiren olay tüm aileyi derinden sarsar. Hayriye Ana'nın kaybettiklerinin ardından ayakta duracak gücü kalmamıştır.

Meryem her şeye rağmen aileyi bir arada tutmak için elinden geleni yapacaktır. Artık Handan ve Ceylan'ın Çakırbeyli ailesiyle görülecek bir hesabı daha vardır.

Hızır için hayat her geçen gün zorlaşacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 43. BÖLÜM FRAGMANI



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm kişilerde 7.86 izlenme oranı ve 21.76 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 7.93 izlenme oranı ve 21.85 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Haberin Devamı

Zirvedeki yerini sabitleyen, atv'nin reyting şampiyonu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda da kendi gününde en çok izlenen yapım oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturdu!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 42. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır Çakırbeyli hayatının en büyük darbesini kardeşinin en mutlu gününde alır. Nihayet yeğeni Alparslan'la ilgili tüm bilinmeyenler su yüzüne çıkmıştır.

Yüzleştiği bu acı gerçekler neticesinde bir karar almak zorunda kalır. İhaneti hazmedemeyecek olan Hızır'ın kestiği ceza, karşısındaki canından da olsa, yine ölümden yanadır. Peki, Alparslan bu ölüm kalım savaşında İlyas'ın ona tanıdığı hakkı hangisinden yana kullanacaktır. Ölümden mi, kalımdan mı? sorusu son bölümde yanıt buldu.