Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölümde gerilim artıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölümde gerilim artıyor!

21.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. yeni bölümünde gerilim artıyor. Yayına giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. yeni bölüm fragmanında İlyas'ın kaçırılması geceye damga vuracak. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölümde gerilim artıyor

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. yeni bölüm fragmanında gerilim dozu yüksek anlar giderek artıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 43. son bölümde diziye yeni bir mafya'nın girmesi dengeleri alt üst edecek mi? İlyas'ı kaçıran görmezler çetesi İlyas'a ne yapacak? Hyecan dozu yüksek sahneleri ile gündemden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. yeni bölüm fragmanı ile 25 Ekim Salı saat 20:00'da ekrana gelecek.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayriye Ana’nın kaybettiklerinin ardından ayakta duracak gücü kalmamıştır. Meryem her şeye rağmen aileyi bir arada tutmak için elinden geleni yapacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 44. BÖLÜM FRAGMANI

Sırları ortaya çıktığından beri gölgesinde ölümle gezen Alparslan, başına gelecekleri bildiği halde kaçmamıştır. Hızır Çakırbeyli, Alparslan'ın dayısının istihbaratın başı olduğunu öğrenmesiyle yıkılır. O'na söylenen yalanları hazmetmesi ise mümkün değildir. Düşmanlıkları kuvvetlendiren olay tüm aileyi derinden sarsar. Hayriye Ana'nın kaybettiklerinin ardından ayakta duracak gücü kalmamıştır. Meryem her şeye rağmen aileyi bir arada tutmak için elinden geleni yapacaktır. Artık Handan ve Ceylan'ın Çakırbeyli ailesiyle görülecek bir hesabı daha vardır. Hızır için hayat her geçen gün zorlaşacaktır.