Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölüm fragmanında Hızır'ın başı belada!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölüm fragmanında Hızır'ın başı belada!

20.11.2016 - 12:16 | Son Güncellenme:

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan dolu bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta Hızır büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacak. Başı belada olan Hızır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölümde nasıl kurtulacağı merak konusu oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölüm fragmanında Hızırın başı belada

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizinin yapımcı koltuğunda Raci Şaşmaz oturuyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Tarık Ünlüoğlu, Deniz Çakır ve Sanem Çelik yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. yeni bölüm fragmanı ile 22 Kasım Salı akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Öfkenin dozu artıyor

Ünal Kaplan, Refik'in de ölümüyle haini bulmak amaçlı kurduğu stratejik planlarını gün geçmeden devreye sokar. Devletle ortak düşman olan Gülmezlerin yarattığı kaotik ortama son verebilmek adına masa her şeyi kabul etmeye razıdır, Hızır hariç. Çünkü devletle ittifak kurmaya yönelik bu planlar en çok O'nu ve ailesini etkileyecektir. Arkasındaki büyük gücün istekleri doğrultusunda planlar yapan Özkan'ın hedefi bu kez istihbaratın başı Davut, silahı ise yine Gülmezlerdir. Hızır'ın öfkesinin yol açacaklarının farkına henüz varamamış Salih ise kan kaybetmeye devam eder.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 48. BÖLÜM FRAGMANI

Zeynep'in oynadığı tehlikeli aşk oyunu O'nu ailesiyle karşı karşıya getirir. Kabul görmeyen bu ilişki evdeki huzursuzluğu arttıracaktır. Bir yandan kızını korumaya çalışan Meryem diğer yandan Ceylan derdiyle uğraşır. Hızır ise bu kadın savaşının ortasında yine savunmasız kalacaktır.