Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

05.12.2016 - 09:19 | Son Güncellenme:

Reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Ceylan, Çakırbeyli ailesine büyük bir sürpriz yaparak Hızır Ali'nin babasının Hızır olduğunu söyledi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği, Yapımını Fark Film Aldığı ve senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 50. bölümü ile nefesleri kesit. Merakla izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölümünde Hızır oğlu ile tanıştı. Başrollerini Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Tarık Ünlüoğlu, Deniz Çakır ve Sanem Çelik'in paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölümü ile 6 Aralık 2016 Salı akşamı saat 20:00'da ATV'dedyi.



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Ceylan kimi kasdetti?

Dizinin bu sahnesini müzik eşliğinde izleyen ancak neler konuşulduğunu duyamayan binlerce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi izleyeni, büyük bir sır perdesinin bu sahnede dile getirildiği görüşünde. Bu sahnede Ceylan, Hayriye anaya "Bu söyleyeceklerim seni de ilgilendiriyor. Bu söylediklerimi kimse bilmeyecek. Şimdilik. Yoksa torunun ölür" dedi. Ceylan'ın sonrasında anlattıkları müzik eşliğinde sahnelendi. Ancak izleyenler, neler konuşulduğunu duyamadı. Bu sahnenin sonunda Hayriye ana fenalaşarak yere düştü.

Ceylan ile Hızır'ın çocuğu var!

Ceylan'ın "Torunun ölür" diye kurduğu cümleden yola çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fanatikleri, Hızır Çakırbeyli ile Ceylan'ın bir çocuğu olduğu kanısında. Hızır Çakırbeyli'nin dahi bilmediği bu çocuktan Davut Bey (Erdal Küçükkömürcü), Ceylan (Sanem Çelik), Alparslan'ın annesi Handan Çakırbeyli (Arzu Gamze Kılınç) ve CIA Ajanı haberdar. Davut Bey ile CIA'nın konuşması MİT Başkanı Davut bey ile CIA Ajanı arasında geçen konuşmada, bunu doğrular cinsten. CIA Ajanı, Davut Bey'e yönelik "Sizin gibi idealist insanların parayla satın alınamayacağını biliyorum. Bu topraklarda yaşayan idealist insanlar duygusal insanlardır. Yeğeninize olan duygularınızı biliyorum. Ve onun asla zarar görmesini istemem" dedi. Davut beyin "Yeğenim güvende" sözleri üzerine CIA Ajanı "Evet güvende. Şu anda. Özel bir hücrede. Eğer dostlarım, dışarı çıkmazlarsa ben de, cenazesine katılırım" diyerek tehdit etmişti.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 51. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı