Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm ne zaman yayınlanacak?

12.04.2017 - 11:31 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü bir hafta ertelendi. Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta ATV yayın akışında yapılan değişiklik nedeniyle yayınlanmadı. Yeni bölüm ile 18 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır ve Ünal, Rüstem ve Avni'yi yok etmek için harekete geçecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm ne zaman yayınlanacak

Salı günleri Türkiye’yi ekran başına kilitleyen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi bu hafta yayınlanmadı. Yapımcılığını Fark Film'in yapmakta oldugu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için henüz bir açıklama yapılmazken, ATV'nin yayın akışında 'Gençlerle Büyük Buluşma' programı yer aldı. Dizinin yayın saatinde ise canlı yayınla Marmara Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın referandum öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Meryem Uzerli ve Tarık Ünlüoğlu’nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölümü ile 18 Nisan 2017 Salı akşamı Atv'de ekrana gelmesi bekleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 65. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 65. BÖLÜM ÖZETİ

Binbir tehlikeli planla masaya getirilmeye çalışılan Rüstem nihayet Türkiye'ye ayak basar. Hızır yalanların saklanmasını daha fazla sağlayamayacağından endişelidir. Bu yüzden Rüstem ve Avni'nin bir an önce masada yok edilmesini ister.

Davut ise bu konuda acele davranılmaması taraftarıdır çünkü onun savaşı ve planları daha büyüktür.

Serkan'ın eylemlerinde ona yardımcı olmaları için ceza evinden çıkarıp ortalığa saldığı adamlar Hızır'ın gazabından nasiplerini alırlar. Buna karşılık olarak Serkan da ona ayak bağı olan Hızır'ı yakınlarıyla tehdit eder.

Ünal'ın Ceylan ile aynı evde kalması Hızır'a oldukça rahatsızlık vermektedir. Son dönemde etrafında oynanan oyunlardan bunalan Meryem ise isyan eder. Esra ve İlyas'ın da büyük günü gelip çatmıştır. Tüm aile boşanmaya mani olmaya çalışırken İlyas tehlikeli sularda yüzmeye devam eder. Boğulması ise an meselesidir.