Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Rüstem'in planı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Rüstem'in planı...

17.04.2017 - 10:29 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın nefes kesen son bölümü dün akşam ekrana geldi. Dizinin kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Salı akşamlarına ismini yazdıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta uzun süredir konuşulan Rüstem nihayet Türkiye’ye ayak bastı. Hızır ile yüzleşmesi beklenen Rüstem'in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. bölüm fragmanı yayına girmesiyle birlikte ilk planı ortaya çıkacak...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı Rüstemin planı...

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Salı akşamlarına ismini yazdıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm ile ekrana geldi. Fantastik ve aksiyon dolu bir senaryoyla seyirci karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta Serkan ona ayak bağı olan Hızır'ı yakınlarıyla tehdit etti

Haberin Devamı

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Meryem Uzerli ve Tarık Ünlüoğlu’nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm ile nefesleri kesti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine usta oyuncu Can Gürzap da katıldı. Can Gürzap dizide Rüstam Bey rolünü canlandırdı.

Atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı. Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu’nun paylaştığı, Raci Şaşmaz imzalı diziye daha önce Aşkımızda Ölüm Var, Kurtlar Vadisi Pusu, İffet ve Medcezir dizilerinde oynamış usta oyuncu Can Gürzap katıldı. Gürzap dizide ticaret masasının kurucularından Rüstem bey karakterini canlandırdı.

Hızır’ın sevdikleri tehdit altında

Haberin Devamı

Binbir tehlikeli planla masaya getirilmeye çalışılan Rüstem nihayet Türkiye’ye ayak basar. Hızır yalanların saklanmasını daha fazla sağlayamayacağından endişelidir. Bu yüzden Rüstem ve Avni’nin bir an önce masada yok edilmesini ister. Davut ise bu konuda acele davranılmaması taraftarıdır çünkü O’nun savaşı ve planları daha büyüktür.

Serkan’ın eylemlerinde ona yardımcı olmaları için ceza evinden çıkarıp ortalığa saldığı adamlar Hızır’ın gazabından nasiplerini alırlar. Buna karşılık olarak Serkan da ona ayak bağı olan Hızır’ı yakınlarıyla tehdit eder.

Ünal’ın Ceylan ile aynı evde kalması Hızır’a oldukça rahatsızlık vermektedir. Son dönemde etrafında oynanan oyunlardan bunalan Meryem ise isyan eder. Esra ve İlyas’ın da büyük günü gelip çatmıştır. Tüm aile boşanmaya mani olmaya çalışırken İlyas tehlikeli sularda yüzmeye devam eder. Boğulması ise an meselesidir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 65. BÖLÜM ÖZETİ

Binbir tehlikeli planla masaya getirilmeye çalışılan Rüstem nihayet Türkiye'ye ayak basar. Hızır yalanların saklanmasını daha fazla sağlayamayacağından endişelidir. Bu yüzden Rüstem ve Avni'nin bir an önce masada yok edilmesini ister.

Davut ise bu konuda acele davranılmaması taraftarıdır çünkü onun savaşı ve planları daha büyüktür.

Haberin Devamı

Serkan'ın eylemlerinde ona yardımcı olmaları için ceza evinden çıkarıp ortalığa saldığı adamlar Hızır'ın gazabından nasiplerini alırlar. Buna karşılık olarak Serkan da ona ayak bağı olan Hızır'ı yakınlarıyla tehdit eder.

Ünal'ın Ceylan ile aynı evde kalması Hızır'a oldukça rahatsızlık vermektedir. Son dönemde etrafında oynanan oyunlardan bunalan Meryem ise isyan eder. Esra ve İlyas'ın da büyük günü gelip çatmıştır. Tüm aile boşanmaya mani olmaya çalışırken İlyas tehlikeli sularda yüzmeye devam eder. Boğulması ise an meselesidir.

OYUNCULAR

Oktay Kaynarca - Hızır Çakırbeyli

Annesi ona Hızır diye hitap ediyor, alemde Hızır Reis olarak anılıyor ve sevenleri ona Çakır diyor. Çakır'ın hayatını değiştiren olay ise ağabeyi Ömer'in hasımları tarafından öldürülmesidir. Çok sevdiği ağabeyinin ondan istediği tek şey olan mühendis olmayı rafa kaldırıp, ağabeyinin intikamını alarak önce cezaevine sonra yeraltı dünyasına giriyor. Hızır eski kulağı kesiklerdendir, her şeyi duyar… İçindeki ses ona en büyük olacağını söylüyor ama bir taraftan da diyor ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…

Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli

Çakır'ın karısı Meryem net bir insandır. Çakır'ın Nazlı ile olan ilişkisinin karşısında bile her zaman dimdik ayaktadır. Bir yerde Çakır ondan intikam alıyor diye düşünür. Yoksa kocasının ondan başka birisini sevebileceğine ihtimal vermiyor. Ailenin erkeklerine bir şey olsa bu kocaman mafya ailesini Meryem rahatlıkla yönetebilir. Böyle sevgi dolu bir kadın gerektiğinde ölüm emri verebilir mi? Söz konusu ailesi ise ve öldürülecek olan bunu hak ediyorsa evet…

Sanem Çelik Ceylan

Haberin Devamı

Eniştesi Ömer Çakırbeyli'nin ölümüyle ablası Handan'la birlikte Ceylan da sürgün hayata mahkum kalmıştır. Hızır bu olaydan sonra Meryem ile evlenip hayatına devam ederken Ceylan ne aşkını ne de ona yapılanları unutabilir. Hafızası da duyguları kadar kuvvetlidir Ceylan'ın. Sevdasına karışan nefretiyle hesap soracağı günü bekler; ama O sabırlı bir kadındır. Öyle sabırlıdır ki ona bunu yapanların karşısına çıkmak için yirmi sene bekleyebilmiştir. Yeğeni Alparslan zarar görmesin diye hayatından vazgeçmeyi göze alacak kadar gözü pek genç bir kadınken, seneler sonra kaybedecek bir şeyi kalmamış daha da güçlü bir kadın olarak karşısına çıkar Çakırbeyli ailesinin.

Haberin Devamı

Muzip tavırları, kimseye benzemeyen kendine has duruşu O'nu diğer "mafya" kadınlarından ayırır. Genç yaşta büyük sıkıntılar çekmiş, etrafındakilerin ona biçtiği hayatı yaşamak zorunda kalmışsa da kendini karanlığa mahkum etmemiştir. Hayat enerjisiyle etrafına ışık saçarken düşman bellediklerini de kör edebilir. Kafasına koyduğunu yapmaktan çekinmeyecek Ceylan'ın geri dönüşü herkesi tedirgin eder.

Meryem - Uzerli Suzi

Ünal Kaplan'ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye'ye gelir. Ayağının tozuyla yaptığı eylem, ziyareti süresince epey can yakacağını gösterir.