Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25.04.2017 - 08:42 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ünal ile Rüstem yüzyüze geliyor. ATV'nin sevilerek izlenen fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde Rüstem kardeşi Avni'yi öldürdükten sonra tüm gerçekleri Çakırbeyli ailesine anlattı. Soluk soluğa izlenen son bölümden sonra 67. yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye başlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 66. bölüm ile ekrana geldi. Günler öncesinde yayına giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır yeni planlar peşindeydi. Ünal'ın öldüğünü bilen masadaki diğer üyeler aslında ölmediğini öğrenince ne yaptı? Rüstem ve Avni öldürülecek mi? soruları merak konusu olmuştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 67. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın geçtiğimiz hafta ekrana gelen son bölümünde Binbir tehlikeli planla masaya getirilmeye çalışılan Rüstem nihayet Türkiye'ye ayak basar. Hızır yalanların saklanmasını daha fazla sağlayamayacağından endişelidir. Bu yüzden Rüstem ve Avni'nin bir an önce masada yok edilmesini ister. Davut ise bu konuda acele davranılmaması taraftarıdır çünkü O'nun savaşı ve planları daha büyüktür.

Serkan'ın eylemlerinde ona yardımcı olmaları için ceza evinden çıkarıp ortalığa saldığı adamlar Hızır'ın gazabından nasiplerini alırlar. Buna karşılık olarak Serkan da ona ayak bağı olan Hızır'ı yakınlarıyla tehdit eder.

Ünal'ın Ceylan ile aynı evde kalması Hızır'a oldukça rahatsızlık vermektedir. Son dönemde etrafında oynanan oyunlardan bunalan Meryem ise isyan eder. Esra ve İlyas'ın da büyük günü gelip çatmıştır. Tüm aile boşanmaya mani olmaya çalışırken İlyas tehlikeli sularda yüzmeye devam eder. Boğulması ise an meselesidir.