Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

02.04.2018 - 11:28 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97. bölümüyle ekranlara geldi. ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97. yeni bölümde "Hızır'ı yok etmek istiyorsanız sevdiklerini hedef almalısınız!" planını kimin kurduğu sorusu büyük heyecan yarattı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ynei bölümüyle heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 97. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Canını kurtarmak için yurtdışına gitme planları yapan Servet ölümünden kaçamamış, Güneş'in tetikçilerinin kurbanı olmuştur. Büyük kayıplarına sessiz kalamayacak Çakırbeyliler derhal intikam peşine düşerler. Tetiği çekenden ziyade, bu ölüm emrini verenle ilgilenen Hızır karşılık vermekte geç kalmaz.

Hızır'ı bitirmek için sevdiklerine dokunmak gerektiğini bilen düşmanları da yaptıkları ölüm listesinde ilk sıraya Meryem'i alarak aileyi derdinden sarsacak hamle için harekete geçerler. Meryem ise çocuğunu doğurmak uğruna çoktan kendi canından geçmiştir. En sevdiğini korumak adına tüm kötü haberleri evinden uzak tutmaya çalışan Hızır'ın onu yıkacak asıl kötü haberi öğrenmesi ise an meselesidir.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 98. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.