Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde ölüm kalım savaşı! - izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde ölüm kalım savaşı! - izle

17.06.2016 - 08:43 | Son Güncellenme:

Bu hafta ekranlara bir süreliğine veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, akıllarda soru işareti bıraktı. Yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali son bölümünde Deniz Çakır (Meryem), Oktay Kaynarca (Hızır) vuruldu. İzleyici merakla başrol oyuncuları öldü mü diye merak ediyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümden detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde ölüm kalım savaşı - izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştıkları aksiyon, devlet ve mafya dizisidir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her salı ATV ekranında yayınlanıyordu.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meryem ve Hızır çifti aşk tazeler; fakat bela bir adım gerilerindedir. Fikret'in namlusunun ucundaki Özkan, Hızır'ın masayla ilgili planları doğrultusunda hayatta kalmalıdır.

Ünal Kaplan'ı yerinden edebilecek bu planlar belki de tüm güç dengelerini değiştirecektir. Nihayet bir araya gelen Alparslan ve Davut'un görüşmesinde ise ortaya çıkan sürpriz gerçekler taşları yerinden oynatır.

Esra ve İlyas'ın beklenen düğünü öncesi, kız isteme merasimi için Aydın'a doğru yola çıkılır. Bu vesileyle sonunda yalnız kalma fırsatı yakalayan Meryem ve Hızır çifti aşk tazeler; fakat bela bir adım gerilerindedir. Nurten'in kurduğu Oyun Meryem, Hızır ve Nazlı'yı nasıl etkileyecektir?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde ölüm kalım savaşı - izle

Meryem ve Hızır çifti aşk tazelerken onların hayalini yıkan olayla karşılaştılar. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 40. bölümün son sahnesinde Hızır, Meryem'e çiçek almak istedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde ölüm kalım savaşı - izle

Romantik anların yaşandığı sırada çiçekçinin kovasının içinden çıkan silah herşeyi değiştirdi. Meryem ve Hızır vuruldu. Seyirci şimdi Meryem ve Hızır öldü mü? sorusunu merak ediyor. Sorunun cevabı yeni sezona kaldı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde ölüm kalım savaşı - izle

DENİZ ÇAKIR'DAN ANLAMLI MESAJ!

"GÜLERYÜZÜMÜZÜ HİÇ KAYBETMEDİK"

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde ölüm kalım savaşı - izle

Oktay Kaynarca ve set ekibi ile çektirdiği fotoğrafı İnstagram'dan paylaşan Deniz Çakır, "Çaycısından ışıkcısına..makyözünden oyuncusuna.. tüm arkadaşlarımın eline sağlık .. Yorulduk ama güleryüzümüzü hiç kaybetmedik... Güzel seyirciii.. Emeğimize ilginiz ve takdirinizle karşılık verdiğiniz için en büyük teşekkür size...bu akşam sezonun son bölümünde görüşmek üzere... İnanç, minnet ve sevgiyle..." notuyla, hem ekip arkadaşlarına hem de seyirciye teşekkür etti.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİ KONUSU

Hızır Çakırbeyli genç yaşından itibaren yeraltı dünyasının içindedir. Yeraltı dünyasının içinde büyüyen Hızır yaşadığı dünyanın ne demek olduğunu iyi bilir. Alemde adı Hızır Reis diye geçmektedir. Genç yaşta kaybettiği abisinin yerine bir mafya masasına oturmuştur ama bilmediği birşey vardır abisini öldüren adam masanın lideri Ünal Kaplan'dır. Masa kaçak yoldan silah üretip sattığı için devlet Ünal Kaplan'la anlaşma yapmak ister fakat bir sonuç alamaz.

Haberin Devamı

Devlet bu sefer Hızır Çakırbeyli ile bir anlaşma yapmak ister. Ünal Kaplan'ın yerine onu oturtmak ister. Son bölümlerde diziye katılan Viktor, Ünal ve Hızır arasındaki mücadele dizinin temel konusudur. Ayrıca Hızır-Meryem-Nazlı aşk üçgeni de dizinin diğer konusudur.