Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Alparslan, Ünal'ı vurdu! 64. yeni bölüm fragmanı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Alparslan, Ünal'ı vurdu! 64. yeni bölüm fragmanı...

28.03.2017 - 08:27 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde Alparslan CIA'nın hedefindeyken kendisinden Ünal'ın öldürülmesi istenir. Avni'ye karşı bir oyun içinde olan Alparslan, Ünal'ı vurdu. Bu oyundan Hızır'ın haberi olup olmadığı ise bilinmiyor.. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazda Alparslan, Ünalı vurdu  64. yeni bölüm fragmanı...

ATV ekranında yayınlanan reyting rekortmeni dizide bu hafta işler içinden çıkılmaz bir hal aldı. Hızır, masanın düzenini ticaretini yeniden düzene sokmak için kolları sıvadı. Avni'ye örgite karşı birlikte hareket etmeye yanaşmazsa öldürmekle tehdit eden Hızır, ilk adım olarak Avni'den düşmanlarını köşeye sıkıştırabileceği bir adres istedi. Alparslan ve Ceylan CIA'in de içinde yer aldığı tehlikeli bir oyunda çok önemli bir noktaya gelindi. Ünal'ın tek gayesi CIA ve İstihbarat ile arası iyi olan Avni'yi ortadan kaldırıp eski itibarını geri kazanma peşindeydi.

Haberin Devamı

EDHO SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 64. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazda Alparslan, Ünalı vurdu  64. yeni bölüm fragmanı...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 63. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Masanın etrafındakiler hatalarının bedelini örgütle savaşmak zorunda kalarak ödüyor. Simsar Cemil'e düzenlenen baskının sonuçları ağır olur. Ava giderken avlanan masa üyelerinden Ender'in korktuğu başına gelmiştir. Herkesi bitirme planlarında eylemlerine ara vermeyen Avni ve Cemil silah ticaretinde tekel olma yolunda birlikte hareket etmeye devam ederler.

Hızır'ın ise sabrı taşmaktadır. Avni'yi örgüte karşı birlikte hareket etmeye yanaşmazsa öldürmekle tehdit eder. Bunun için ilk isteği düşmanlarını köşeye sıkıştırabileceği bir adrestir. Ünal'ın derdi de hem CIA tarafından korunan hem de İstihbaratta eli kuvvetli olan Avni'yi bitirmektir. Böylece eski gücüne tekrardan sahip olabilecektir.

Haberin Devamı

CIA ile bir araya gelen Alparslan ile Ceylan oynadıkları tehlikeli oyunda çok önemli bir noktaya gelirler. Kimin kazanacağını kestirmenin güç olduğu bu kumarın sonunda kaybedeni feci bir son beklemektedir.