Gündem Esra Elönü kimdir, kaç yaşında? Esra Elönünün babası Şaban Elenü neden vefat etti?

Esra Elönü kimdir, kaç yaşında? Esra Elönünün babası Şaban Elenü neden vefat etti?

15.03.2020 - 20:17 | Son Güncellenme:

Esra Elönü'nün umreden dönen babasının hayatını kaybetmesinin ardından vatandaşlar arama motoru üzerinden Esra Elönü kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Esra Elönü kimdir, babası Şaban Elönü neden vefat etti?

Esra Elönü kimdir, kaç yaşında Esra Elönünün babası Şaban Elenü neden vefat etti

Esra Elönü kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Gazeteci yazar Esra Elönü'nün babası Şaban Elönü umre ziyaretinden döndükten sonra Gaziosmanpaşa Yıldıztabya mahallesinde henüz bilinmeyen bir nedenle vefat etti. Vefatın ardından belediye ekiplerince Şaban Elönünün hayatını kaybettiği evin bahçesi dezenfekte edildi. Peki Esra Elönü kimdir?

Haberin Devamı

ESRA ELÖNÜ KİMDİR?

Esra Elönü, 1982 yılında İstanbul Beşiktaş'ta dünyaya geldi. Esra Elönü'nün annesi ev hanımı babası ise İmam Şaban Elönü'dür. Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazansa da eğitimine devam etmedi.

Bir haber sitesinde yazarlık yapan Esra Elönü, aynı zamanda bir televizyon kanalında da programlar sundu. 2005 yılında Beyaz Dua Evi Çocukları, 2007 yılında Çekirdek Lokantası, 2009 yılında ise Hayy Aksi isimli kitaplarını çıkardı.

2012 yılında Karabük Üniversitesi Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarını sürdüren Süleyman Civliz ile dünyaevine girdi ve bu evlilikten bir oğlu oldu.